e-anagnostou.gr
 
 
 
Αναζήτηση
Προηγμένη Αναζήτηση Τεμ: 0 Σύνολο: 0,000 €  
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλώς Ορίσατε Επισκέπτης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
 
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας 


 
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣυστήματα συναγερμού & ΠυρασφάλειαςΠροτεινόμενα ολοκληρωμένα πακέτα συστημάτων ασφαλείαςAlarm Set3
Alarm Set3 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK

Περιγραφή

Alarm Set3 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK
Επιλέξτε για μεγέθυνση
 
Bookmark and Share

Κωδικός: Alarm Set3

Alarm Set3 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK,με κ.μονάδα 8 ζωνών,2 Radar,10 μαγνητικές επαφές,εσωτερική κ' εξωτερική σειρήνα και μπαταρίες.
To Alarm Set3 είναι ένα πλήρες σύστημα συναγερμού.Αποτελεί μια αξιόπιστη ολοκληρωμένη πρόταση, με υψηλής ποιότητας υλικά και άριστη σχέση τιμής προς απόδοση.
To e-anagnostou το συνιστά και το προτείνει σε όσους θέλουν μια υπερασφαλή,αξιόπιστη αγορά συστήματος ασφαλείας.
 
Είναι κατάλληλο και προτεινόμενο για εγκαταστάσεις συστήματος ασφαλείας σε μικρού και μεσαίου  μεγέθους επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους.
Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τον προγραμματισμό του και περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης,εγκατάστασης και προγραμματισμού στα Ελληνικά (αναλυτικές οδηγίες χρήσης,εγκατάστασης και προγραμματισμού στα Ελληνικά θα δείτε στο τέλος αυτής της σελίδας)

Το προτεινόμενο σύστημα ασφαλείας Alarm Set3 μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον ανιχνευτές κίνησης*, μαγνητικές παγίδες**,περιμετρική φύλαξη BEAMS ή όποιου άλλου τύπο ανιχνευτή κρίνετε απαραίτητο να ενσωματωθεί στο σύστημα ασφαλείας του χώρου σας για την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψή του.

*Σημ.1.:
Η ποσότητα των μαγνητικών παγίδων** και υπέρυθρων ανιχνευτών Radar που περιλαμβάνει το πακέτο δεν είναι δεσμευτική και μπορείτε να μας ζητήσετε να διαμορφώσουμε το πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες κάλυψης του δικού σας χώρου.
**Σημ.2.: Οι μαγνητικές παγίδες διατίθενται σε εργοστασιακές συσκευασίες των 10 τεμαχίων και δεν διατίθενται σε μεμονωμένα τεμάχια.

Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών του e-anagnostou.gr είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το σύστημα ασφαλείας στα μέτρα του δικού σας χώρου και των ειδικών αναγκών που ενδεχομένως έχει η ασφάλεια του χώρου σας.

Το προτεινόμενο σύστημα ασφαλείας Alarm Set3 περιλαμβάνει :
 
A. Την κεντρική μονάδα συναγερμού RP-208 CN 8 ζωνών της ROISCOK,
η οποία περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα συναγερμού 8 ζωνών, το πληκτρολόγιο με οθόνη LCD, το μεταλλικό κουτί με ενσωματωμένο μετασχηματιστή και τον τηλεπιλογέα.

Μπορεί να γίνει τηλεχειριζόμενο μέσω της πλακέτας τηλεχειρισμού (δείτε στο τέλος της σελίδας τα προαιρετικά περιφερειακά).

                                            

Β.Το Alarm Set3 περιλαμβάνει ενσωματωμένο τηλεπιλογέα-κωδικοποιητή για σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού(ΚΛΣΣ) ή απευθείας κλήση σε 4 τηλεφωνικούς αριθμούς που θα προγραμματίσετε.
Μπορεί να καλέσει απευθείας, όταν δοθεί συναγερμός, τα 4 τηλέφωνα που μπορείτε να καταχωρίσετε στην μνήμη του (αστικά-υπεραστικά- κινητά) ώστε να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση συναγερμού ή να συνδεθεί με κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού που θα αποστέλει ανά πάσα στιγμή σήματα για την κατάσταση του συστήματος συναγερμού.

Γ. Το πακέτο Alarm Set3 περιλαμβάνει την εξωτερική αυτόνομη/αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα MARS-251M, με παλλόμενο εξωτερικό φλας και ισχύ 120dB.
Είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από πλαστικό τύπου Polycarbonate και εσωτερικά διαθέτει ισχυρό και απαραβίαστο κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα.
Διαθέτει τρεις ισχυρές λάμπες φλας.Μία στο κέντρο που δίνει ισχυρό φλας όταν διεγερθεί η σειρήνα από συναγερμό συγχρόνως με ήχο 120 db και δύο ισχυρά φλας(ένα δεξιά και ένα αριστερά) που αναβοσβήνουν διαδοχικά και δηλώνουν την ύπαρξη συστήματος ασφαλείας,στον προστατευόμενο χώρο, σε κατάσταση stand by.
Το σετ περιλαμβάνει και τον ρελε σύνδεσης της σειρήνας με το κέντρο- ρελέ διέγερσης SRL-12-

                                                            

Δ.Το πακέτο Alarm Set3  έχει επίσης 2 ψηφιακούς ανιχνευτές κίνησης ραντάρ PET PIR HX-108 με ειδικό αισθητήρα 4 στοιχείων για αποφυγή ψευδών συναγερμών, αναισθησία σε μικρά κατοικίδια έως 25kg, εμβέλεια έως 15 μέτρα, ρύθμιση ευαισθησίας PIR, αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας
Αν χρειάζεστε,για την κάλυψη του χώρου σας,διαφορετική ποσότητα ανιχνευτών παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών του e-anagnostou.gr (τηλ.κέντρο 210-9014260)

Τα radar ανίχνευσης κίνησης πρέπει να είναι πάντα πολύ καλής ποιότητας,γιατί από αυτά εξαρτάται η αξιοπιστία του συστήματος ασφαλείας και η αποφυγή ψευτοσυναγερμών.
Τα radar ανίχνευσης κίνησης του Alarm Set 3 χρησιμοποιούν σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, με τετραπλό παθητικό υπέρυθρο στοιχείο (Quad Linear Imaging Technology) και microprocessor επαλήθευσης συναγερμού,για να αποφεύγεται οποιαδήποτε λάθος εντολή συναγερμού, έχουν την δυνατότητα να ανιχνεύουν με απόλυτη αξιοπιστία την ανθρώπινη παρουσία στον χώρο μας και να έχουν αδράνεια στην ανίχνευση μικρών ζώων και τρωκτικών.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HX-108 PIR
1, Εμβέλεια ανίχνευσης κίνησης 10-15m
2, Δεν ανιχνεύει μικρά ζώα και τρωκτικά ( Pir &pet immunity ) έως 25kg
3, Ρύθμιση ευαισθησίας ραντάρ (pir sensitivity adjustment) και ρυθμιζόμενο pulse count
4, Αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας (Automantic temperature compensation) για ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία του αισθητήρα και αποφυγή ψευτοσυναγερμών.
5. Quad Linear Imaging Technology για καθαρή ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας και αποφυγή ψευτοσυναγερμών
6. Ελεύθερη επιλογή ύψους τοποθέτησης.
7. Συμπαγής κατασκευή με ιδιαίτερα καλαίσθητο και διακριτικό σχεδιασμό, κατάλληλο να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο.

                                                                   

Ε. Επιπλέον περιλαμβάνονται 10 μαγνητικές επαφές  MC-38/W της REALSAFE, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες, είτε με αυτοκόλλητο και να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας στα εσωτερικά και εξωτερικά ανοίγματα του χώρου μας.
Έχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης σε ξεχωριστές ζώνες τα εσωτερικά και σε ξεχωριστή ζώνη τα εξωτερικά ανοίγματα-συρρόμενα,μπαλκονόπορτες,παράθυρα,πόρτα εισόδου,γκαράζ κλπ.- ώστε να μπορούμε να έχουμε περιμετρική φύλαξη του χώρου μας και όταν είμαστε μέσα στον χώρο μας.
Αν χρειάζεστε,για την κάλυψη του χώρου σας,διαφορετική ποσότητα επαφών παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών του e-anagnostou.gr (τηλ.κέντρο 210-9014260)

                                             

ΣΤ. Το πακέτο Alarm Set3 συμπληρώνεται με μια ισχυρή εσωτερική σειρήνα PS-913B  για χρήση μέσα στον χώρο που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας. 
                                                                      
Ζ. Περιλαμβάνονται 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου 12 volt12V 4AH  , μία για το κέντρο συναγερμού -για πλήρη αυτονομία του συστήματος σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος- και μία για την αυτοτροφοδοτούμενη εξωτερική σειρήνα, 

Για καλώδιο συναγερμού μπορείτε να επιλέξετε:
►ή το 6κλωνο καλώδιο S6C712 (κουλούρα 100μέτρων) λευκό χρώμα
►ή το 4κλωνο καλώδιο M4R /IVORY (κουλούρα 100μέτρων) μπεζ χρώμα 
►ή το 4κλωνο καλώδιο M4R /WHITE (κουλούρα 100μέτρων) λευκό χρώμα

Προαιρετικά Περιφερειακά
- HX-1106 Τερματική συσκευή GSM , για να καλεί ο συναγερμός σας μέσω κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε ο συναγερμός να μπορεί να καλεί μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας

-ROISCOK iDo-103 Πλακέτα εγγραφής φωνητικού μηνύματος στον τηλεφωνητή του κέντρου συναγερμού RP-208CN.
Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για την εγγραφή του φωνητικού μηνήματος και πλήκτρο "play" για να ακούσετε το μήνυμα που έχετε εγγράψει.
Όταν καλεί τα προγραμματισμένα τηλέφωνα αναμεταδίδει το προσωπικό σας μήνυμα που έχετε γράψει στην πλακέτα εγγραφής φωνητικού μηνύματος .
Χωρίς την χρήση της πλακέτας εγγραφής φωνητικού μηνύματος αναμεταδίδεται ήχος σειρήνας στα τηλέφωνα που καλεί.

Περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης/προγραμματισμού και μπορεί να εγκατασταθεί  χωρίς την βοήθεια τεχνικού.

- Οδηγίες χρήσης εγκατάστασης και προγραμματισμού userfiles/file/rp-208cn_rev1_1_gr(1).pdf
- Οδηγίες εγκατάστασης σειρήνας userfiles/file/RP208C%20Mars-250%20sindesi.pdf

ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ

 

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Λιανική τιμή προϊόντος: 267,20 €
Είδικη τιμή στο internet: 174,13 € (set)
(Με Φ.Π.Α.)

Τεχν. χαρακτηριστικά


Κατασκευαστής

ROISCOK

Πληροφορίες Κατασκευαστή
 • Άλλα προϊόντα
 • Περισσότερα

 • Κριτικές
 • Δεν υπάρχουν κριτικές
 • Γράψτε μια κριτική για το προϊόν!


 • Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Τετάρτη 22 Απρίλιος, 2015.
 • Θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Alarm Set3 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK
 • Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
 •   ΑγοράΑγορά

  Θέλω να μάθω σχετικά με

  Κατασκευαστές
   
  Copyright © 2017 Designed & Developed by ICOP