e-anagnostou.gr
 
 
 
Αναζήτηση
Προηγμένη Αναζήτηση Τεμ: 0 Σύνολο: 0,000 €  
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλώς Ορίσατε Επισκέπτης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
 
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας 


 
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣυστήματα συναγερμού & ΠυρασφάλειαςΠροτεινόμενα ολοκληρωμένα πακέτα συστημάτων ασφαλείαςAlarm Set4
Alarm Set4 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK

Περιγραφή

Alarm Set4 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK
Επιλέξτε για μεγέθυνση
 
Bookmark and Share

Κωδικός: Alarm Set4

Alarm Set 4 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK,με κ.μονάδα 8 ζωνών,4 Radar με Look-down/creep zone ,10 μαγνητικές επαφές,εσωτερική κ' εξωτερική σειρήνα και μπαταρίες.
To Alarm Set 4 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση συστήματος ασφαλείας με υψηλής ποιότητας υλικά και την καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση που θα βρείτε στην αγορά.
Περιλαμβάνει τους υψηλής τεχνολογίας και πιστότητας ανιχνευτές κίνησης Radar υπερύθρων IR της γνωστής αμερικάνικης εταιρίας NAPCO,με ειδική σχεδίαση για να πιάνει και την περιοχή ακριβώς κάτω από το σημείο εγκατάστασης(Look-down/creep zone) και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα διαβάσετε ακολούθως, για την απόλυτη ασφάλεια του χώρου σας.
To e-anagnostou το συνιστά και το προτείνει σε όσους θέλουν μια υπερασφαλή και έξυπνη αγορά συστήματος ασφαλείας .

Είναι κατάλληλο και προτεινόμενο για εγκαταστάσεις συστήματος ασφαλείας σε μικρού ή μεσαίου μεγέθους επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους.
Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τον προγραμματισμό του και περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης,εγκατάστασης και προγραμματισμού στα Ελληνικά (αναλυτικές οδηγίες χρήσης,εγκατάστασης και προγραμματισμού στα Ελληνικά θα δείτε στο τέλος αυτής της σελίδας)

Το προτεινόμενο σύστημα ασφαλείας Alarm Set4 μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον ανιχνευτές κίνησης*, μαγνητικές παγίδες**,περιμετρική φύλαξη BEAMS ή όποιου άλλου τύπο ανιχνευτή κρίνετε απαραίτητο να ενσωματωθεί στο σύστημα ασφαλείας του χώρου σας για την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψή του.

*Σημ.1.:
Η ποσότητα των μαγνητικών παγίδων** και υπέρυθρων ανιχνευτών Radar που περιλαμβάνει το πακέτο δεν είναι δεσμευτική και μπορείτε να μας ζητήσετε να διαμορφώσουμε το πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες κάλυψης του δικού σας χώρου.
**Σημ.2.: Οι μαγνητικές παγίδες διατίθενται σε εργοστασιακές συσκευασίες των 10 τεμαχίων και δεν διατίθενται σε μεμονωμένα τεμάχια.
Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών του e-anagnostou.gr είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το σύστημα ασφαλείας στα μέτρα του δικού σας χώρου και των ειδικών αναγκών που ενδεχομένως έχει η ασφάλεια του χώρου σας.

Το προτεινόμενο σύστημα ασφαλείας Alarm Set4περιλαμβάνει :

A. Την κεντρική μονάδα συναγερμού RP-208 CN 8 ζωνών της ROISCOK
η οποία περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα συναγερμού 8 ζωνών, το πληκτρολόγιο με οθόνη LCD, το μεταλλικό κουτί με ενσωματωμένο μετασχηματιστή και τον τηλεφωνητή / τηλεπιλογέα. 
Μπορεί να γίνει τηλεχειριζόμενο μέσω πλακέτας τηλεχειρισμού 

                                               

Β.Το Alarm Set 4 περιλαμβάνει ενσωματωμένο τηλεπιλογέα-κωδικοποιητή για σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού(ΚΛΣΣ) ή απευθείας κλήση σε 4 τηλεφωνικούς αριθμούς που θα προγραμματίσετε.
Μπορεί να καλέσει απευθείας, όταν δοθεί συναγερμός, τα 4 τηλέφωνα που μπορείτε να καταχωρίσετε στην μνήμη του (αστικά-υπεραστικά- κινητά) ώστε να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση συναγερμού ή να συνδεθεί με κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού που θα αποστέλει ανά πάσα στιγμή σήματα για την κατάσταση του συστήματος συναγερμού.

Γ. Το πακέτο Alarm Set 4 περιλαμβάνει την εξωτερική αυτόνομη/αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα MARS-251M , με παλλόμενο εξωτερικό φλας και ισχύ 120dB.
Είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από πλαστικό τύπου Polycarbonate και εσωτερικά διαθέτει ισχυρό και απαραβίαστο κάλυμμα από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Είναι εξαιρετικά μεγάλης αντοχής και ανθεκτικότητας σε κακόβουλες ενέργειες.
Διαθέτει τρεις ισχυρές λάμπες φλας.Μία στο κέντρο που δίνει ισχυρό φλας όταν διεγερθεί η σειρήνα από συναγερμό συγχρόνως με ήχο 120 db και δύο ισχυρά φλας(ένα δεξιά και ένα αριστερά) που αναβοσβήνουν διαδοχικά και δηλώνουν την ύπαρξη συστήματος ασφαλείας,στον προστατευόμενο χώρο, σε κατάσταση stand by.
Το σετ περιλαμβάνει και τον ρελέ σύνδεσης του κέντρου με την σειρήνα-ρελέ διέγερσης SRL-12-

                                                                    
Δ.Το πακέτο Alarm Set4 περιλαμβάνει  επίσης 4 υψηλής τεχνολογίας και πιστότητας ανιχνευτές κίνησης Radar υπερύθρων IR με τεχνολογία Look-down/creep zone ,τα PIR-1500 της αμερικάνικης εταιρίας NAPCO , με εμβέλεια 9,1 x 9,1 μέτρα ,με επεξεργασία SSΡ για σταθερή λειτουργία, ειδική σχεδίαση για να πιάνει και την περιοχή ακριβώς κάτω από το σημείο εγκατάστασης(Look-down/creep zone), ειδικά κυκλώματα αυτόματης ρύθμισης της ευαισθησίας και προστασία παρεμβολών για αποφυγή ψευτοσυναγερμών.
Αν χρειάζεστε,για την κάλυψη του χώρου σας,διαφορετική ποσότητα ανιχνευτών παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών του e-anagnostou.gr (τηλ.κέντρο 210-9014260)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PIR1500 NAPCO
• Βολικό εύρος ανίχνευσης, κατάλληλο για τις περισσότερες οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις.Εμβέλεια: 9,1 x 9,1 μέτρα εύρος
Look-down/creep zone μας παρέχει ζώνες ανίχνευσης ακριβώς κάτω από τον αισθητήρα
• Αυξημένη σταθερότητα με αυτόματη επιλογή Ευαισθησίας SSP ™ (Signal Selective Processing), κύκλωμα που επιτρέπει στη μονάδα να αναλύσει τα εισερχόμενα σήματα και να ρυθμίσει την ευαισθησία,ώστε να μας παρέχει τη βέλτιστη ρύθμιση ευαισθησίας, ανάλογα με το περιβάλλον, για την αυτόματη απόρριψη ψευδών συναγερμών
• Βελτιστοποιημένοι ασφαιρικοί φακοί fresnel NAPCO,σχεδιασμένοι για να παρέχουν υψηλή απόδοση.
Προστασία RFI-/EFI-/lightning από παρεμβολές ραδιοκυμάτων, ηλεκτρικές αιχμές,κλπ.
• Γρήγορη, ευέλικτη τοποθέτηση. Ο ανιχνευτής μπορεί πολύ εύκολα να εγκατασταθεί σε τοίχο ή σε γωνία.
• ΈξοδοςTamper για 24ωρη προστασία

Γενικά πρόκειτε για radar εξαιρετικά υψηλής απόδοσης,ιδιαίτερα κομψά και καλαίσθητα με μικρές διαστάσεις, κατάλληλα για κάθε χώρο οικιακό ή επαγγελματικό που θέλουμε την απόλυτη σιγουριά στην ασφάλειά μας και την αποφυγή οποιασδήποτε ενόχλησης από ψευδοσυγερμό. 
 
                                                            

Ε.Επιπλέον περιλαμβάνονται 10 μαγνητικές επαφές MC-38W της REALSAFE, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε με βίδες, είτε με αυτοκόλλητο και να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας στα εσωτερικά και εξωτερικά ανοίγματα του χώρου μας.Αν χρειάζεστε,για την κάλυψη του χώρου σας,διαφορετική ποσότητα επαφών παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών του e-anagnostou.gr (τηλ.κέντρο 210-9014260)

Έχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης σε ξεχωριστές ζώνες τα εσωτερικά και σε ξεχωριστή ζώνη τα εξωτερικά ανοίγματα-συρρόμενα,μπαλκονόπορτες,παράθυρα,πόρτα εισόδου,γκαράζ κλπ.- ώστε να μπορούμε να έχουμε περιμετρική φύλαξη του χώρου μας και όταν είμαστε μέσα στον χώρο μας.
                                                  
ΣΤ. Το πακέτο Alarm Set 4 συμπληρώνεται με μια ισχυρή εσωτερική σειρήνα PS-913B  για χρήση μέσα στον χώρο που θα εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας. 
                                                                    

Ζ. Περιλαμβάνονται 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου 12 volt,  12V 4AH  , μία για το κέντρο συναγερμού -για πλήρη αυτονομία του συστήματος σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος- και μία για την αυτοτροφοδοτούμενη εξωτερική σειρήνα, 
 
Για καλώδιο συναγερμού μπορείτε να επιλέξετε:
►ή το 6κλωνο καλώδιο S6C712 (κουλούρα 100μέτρων) λευκό χρώμα
►ή το 4κλωνο καλώδιο M4R /IVORY (κουλούρα 100μέτρων) μπεζ χρώμα 
►ή το 4κλωνο καλώδιο M4R /WHITE (κουλούρα 100μέτρων) λευκό χρώμα


Προαιρετικά Περιφερειακά :
- HX-1106 Τερματική συσκευή GSM ,για να καλεί ο συναγερμός σας μέσω κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε ο συναγερμός να μπορεί να καλεί μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας

-ROISCOK iDo-103 Πλακέτα εγγραφής φωνητικού μηνύματος στον τηλεφωνητή του κέντρου συναγερμού RP-208CN.
Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για την εγγραφή του φωνητικού μηνήματος και πλήκτρο "play" για να ακούσετε το μήνυμα που έχετε εγγράψει.
Όταν καλεί τα προγραμματισμένα τηλέφωνα αναμεταδίδει το προσωπικό σας μήνυμα που έχετε γράψει στην πλακέτα εγγραφής φωνητικού μηνύματος .
Χωρίς την χρήση της πλακέτας εγγραφής φωνητικού μηνύματος αναμεταδίδεται ήχος σειρήνας στα τηλέφωνα που καλεί

Περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης/προγραμματισμού και μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς την βοήθεια τεχνικού.

- Οδηγίες χρήσης εγκατάστασης και προγραμματισμού userfiles/file/rp-208cn_rev1_1_gr(3).pdf
- Οδηγίες σύνδεσης σειρήνας MARS-251 με το κέντρο RP-208CN  userfiles/file/RP208C%20Mars-250%20sindesi.pdf

ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Λιανική τιμή προϊόντος: 275,70 €
Είδικη τιμή στο internet: 179,62 € (set)
(Με Φ.Π.Α.)

Τεχν. χαρακτηριστικά


Κατασκευαστής

ROISCOK

Πληροφορίες Κατασκευαστή
 • Άλλα προϊόντα
 • Περισσότερα

 • Κριτικές
 • Τρέχουσες κριτικές: 1
 • Κριτικές
 • Γράψτε μια κριτική για το προϊόν!


 • Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Πέμπτη 05 Ιανουάριος, 2012.
 • Θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Alarm Set4 Πλήρες Πακέτο Συναγερμού ROISCOK
 • Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
 •   ΑγοράΑγορά
  Σας προτείνουμε επίσης:
  M4R /IVORY ΚΑΛΩΔΙΟ 4 ΑΓΩΓΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,χρώμα IVORY/μπεζ
  M4R /IVORY ΚΑΛΩΔΙΟ 4 ΑΓΩΓΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,χρώμα IVORY/μπεζ
  Κωδικός: M4R /IVORY

  RV-200V Πλακέτα φωνητικού μηνύματος για RP-208CN,RP-205CN
  RV-200V Πλακέτα φωνητικού μηνύματος για RP-208CN,RP-205CN
  Κωδικός: RV-200V

  iDo-103 Πλακέτα φωνητικού μηνύματος για RP-208CN, RP-205CN
  iDo-103 Πλακέτα φωνητικού μηνύματος για RP-208CN, RP-205CN
  Κωδικός: iDo-103

  iDO-116 Δέκτης τηλεχειρισμού για κέντρα RP-208/RP-205/R
  iDO-116 Δέκτης τηλεχειρισμού για κέντρα RP-208/RP-205/R
  Κωδικός: iDO-116

  Θέλω να μάθω σχετικά με

  Κατασκευαστές
   
  Copyright © 2017 Designed & Developed by ICOP