e-anagnostou.gr
 
 
 
Αναζήτηση
Προηγμένη Αναζήτηση Τεμ: 13 Σύνολο: 1.212,92 €  
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλώς Ορίσατε Επισκέπτης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
 
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας Εταιρικό Προφίλ
►Ιανουάριος 1993 Η εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ξεκίνησε την λειτουργία της με ιδία κεφάλαια στην οδό Α.Φραντζή 67-Ν.Κόσμος Αθήνα, με υπεύθυνο τον κον Παναγιώτη Αναγνώστου
Στόχος της επιχείρησης, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, είναι να παρουσιάζει και να κάνει προσιτά στον επαγγελματία και τον ιδιώτη καταναλωτή ηλεκτρονικά είδη σύγχρονης τεχνολογίας, αυτοματισμούς, σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και καταγραφής, επαγγελματικά συστήματα ήχου και εικόνας, όργανα κ' εργαλεία για ηλεκτρονικούς και εταιρίες, καλωδιώσεις κάθε τύπου και εξειδικευμένης εφαρμογής.
Με έμπειρο προσωπικό και τεχνογνωσία, στα 23 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, η επιχείρηση γνώρισε τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση από τον κόσμο, με πελατεία από όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, περισσότερο από κάθε αντίστοιχη επιχείρηση.

Μάϊος 1999,η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε νέο χώρο στην Α.Φραντζή 70-Ν.Κόσμος Αθήνα και δημιούργησε δική της αυτόνομη αποθήκη που διατηρεί έως σήμερα.

Οκτώβριος 2004 πρωτοπαρουσίασε στο Ελληνικό κοινό, στην έκθεση AUDIO-VIDEO SHOW 2004 στο πρώην ΑΝ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ τις εταιρίες KODA ,CAV και BENQ με τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση από τους φίλους του ήχου και της εικόνας.
Από το 2004 έως σήμερα η εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 16 μεγάλες εκθέσεις ηλεκτρονικών ειδών, ήχου κ' εικόνας, στο HELEXPO PALACE, στο
πρώην ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και στο Hotel LEDRA MARRIOT. 

►Ιούνιος 2009 η εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ δημιούργησε το www.e-anagnostou.gr το πληρέστερο και μεγαλύτερο δικτυακό κατάστημα για online αγορές ηλεκτρονικών ειδών, με 14.000 ηλεκτρονικά είδη σύγχρονης τεχνολογίας σε μόνιμη αποθήκευση και με τις  καλύτερες τιμές της αγοράς. Το δικτυακό κατάστημα της εταιρίας μας έγινε αμέσως ο καθημερινός συνεργάτης του επαγγελματία και έφερε κοντά στον ιδιώτη την σύγχρονη τεχνολογία. Συγχρόνως αποτελεί σήμερα έναν πλούσιο οδηγό ενημέρωσης διαθέτοντας χιλιάδες manual ηλεκτρονικών ειδών και εξαιρετικά αναλυτικές τεχνικές περιγραφές των ειδών που διαθέτει.

Απρίλιος  2010 η εταιρία μας σε συνεργασία με την εταιρία ENTERSOFT,εγκατέστησε σύγχρονα συστήματα ERP μηχανογράφησης και ηλεκτρονικής παρακολούθησης της αποθήκης, των παραγγελιών και του λογιστηρίου μας, για την ακόμα καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας μας.
Σήμερα η εταιρία μας είναι 100% αυτοματοποιημένη και μηχανογραφημένη και χρησιμοποιεί ειδικές σύγχρονες εφαρμογές αυτόματης λήψης και εκτέλεσης παραγγελιών, σύγχρονες εφαρμογές αυτόματης τιμολόγησης παραγγελιών και παρακολούθησης αποθήκης.
Επίσης έχει εγκαταστήσει σε συνεργασία με την ACS COURIER και τα ΕΛ.ΤΑ. σύγχρονες εφαρμογές και online προγράμματα διαχείρισης των αποστολών παραγγελιών και παρακολούθησης της πορείας κάθε παραγγελίας που αποστέλλουμε (προγράμματα ΣΥΔΕΤΑ, ΕΡΜΗΣ, ACS connect, κ.α.)

Δεκέμβριος  2010 η εταιρία μας σε συνεργασία με την εταιρία ΒΑΜΒΑΚΑΣ εγκατέστησε μοντέρνες μηχανές δεματοποίησης και συσκευασίας για την ασφαλή μεταφορά των δεμάτων που αποστέλλουμε.

►17 Αυγούστου 2015 η εταιρία μας δημιουργεί νέα ιδιόκτητα γραφεία και εγκαταστάσεις στο Ναύπλιο-Αργολίδας που θα αποτελέσουν ένα νέο κέντρο εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης παραγγελιών προς όλη την Ελλάδα. Οι αποθήκες της εταιρίας μας διατηρούνται στην Αθήνα και σταματάνε την λειτουργία τους τα γραφεία της εταιρίας μας στην Α.Φραντζή 70 στον Ν.Κόσμο.

                               -------------------------------------------------------------------
Η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρίας είναι η κα Ελένη Κ. Λιακάκη
                              --------------------------------------------------------------------

γιατί επιλέγω το
www.e-anagnostou.gr  για online αγορές ηλεκτρονικών ειδών :

► Το 
www.e-anagnostou.gr  είναι ''live site'' και έτσι βλέπετε ανά πάσα στιγμή την πραγματική διαθεσιμότητα της αποθήκης μας, ακόμα και τις αργίες ή τα Σαββατοκύριακα. Έτσι νοιώθω απόλυτη σιγουριά ότι το είδος που παραγγέλνω είναι Διαθέσιμο και θα μου αποσταλεί άμεσα.

► Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  βρίσκω πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  υπάρχει τεχνική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό (πτυχιούχους ηλεκτρονικούς) που μπορεί να με καθοδηγήσει τεχνικά πριν την αγορά μου αλλά και να με υποστηρίξει μετά την αγορά μου σε όποιο τεχνικό θέμα και αν χρειαστεί. Το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας εξυπηρετεί τηλεφωνικά αλλά και απαντάει γρήγορα στα e-mail με τεχνικά θέματα και προτάσεις.

Γιατί το www.e-anagnostou.gr  ενημερώνεται διαρκώς με νέα προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και μπορώ να βρίσκω σύγχρονες λύσεις και νέα τεχνολογία. Το δικτυακό μας κατάστημα ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει.

Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  βρίσκω πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση από το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό για όποιο θέμα και αν χρειαστεί να επικοινωνήσω με την εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. Το προσωπικό έχει απόλυτη γνώση του αντικειμένου σε κάθε θέση της εταιρίας μας.

Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  βρίσκω ευέλικτους, γρήγορους και οικονομικούς τρόπους αποστολής και διαθέτει όλους τους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας μου. Το προσωπικό της εταιρίας πρόθυμα θα με καθοδηγήσει στον καλύτερο τρόπο αποστολής και διεκπεραίωσης της παραγγελίας μου. 

Γιατί το www.e-anagnostou.gr  είναι το δικτυακό κατάστημα της επώνυμης εταιρίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ γνωστή από το 1993 για την αξιοπιστία, οργάνωση, εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία της.


Στο πελατολόγιο της εταιρίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ συγκαταλέγονται ιδιαίτερα επώνυμες εταιρίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα όπως στρατιωτικά αεροδρόμια σε όλη την χώρα, 114 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ,ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, Ελληνική Χαλυβουργία, Ε.Μ.Υ.,ΔΕΦΑ φωταέριο Αθηνών, BOWLING CENTER ΠΕΙΡΑΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΡΑΣ, γήπεδα και σχολικά συγκροτήματα σε όλη την χώρα.
 

Θέλω να μάθω σχετικά με

Κατασκευαστές
 
SSL Certificates
Copyright © 2024 Designed & Developed by ICOP