e-anagnostou.gr
 
 
 
Αναζήτηση
Προηγμένη Αναζήτηση Τεμ: 0 Σύνολο: 0,000 €  
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλώς Ορίσατε Επισκέπτης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
 
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας  
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣυστήματα συναγερμού & ΠυρασφάλειαςΠροτεινόμενα ολοκληρωμένα πακέτα συστημάτων ασφαλείαςSET 5 FOCUS ST-IIIB GSM
ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ (5) ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM

Περιγραφή

ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ (5) ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM
Επιλέξτε για μεγέθυνση
 
Bookmark and Share

Κωδικός: SET 5 FOCUS ST-IIIB GSM

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM Πλήρες ασύρματο πακέτο συναγερμού με κέντρο 32 ασύρματων και 8 ενσύρματων ζωνών με τηλεφωνητή GSM ,ασύρματη σειρήνα,2 ασύρματα Radar,5 ασύρματες μαγν.επαφές,τηλεχειριστήρια και μπαταρίες.

Το ασύρματο πακέτο συναγερμού FOCUS ST-IIIB GSM της FOCUS,αποτελεί μία εξαιρετικά αξιόπιστη λύση ασύρματου συναγερμού,με κορυφαία σχέση τιμής προς απόδοση, για να καλύψετε χώρους μικρού και μεσαίου μεγέθους χωρίς το παραμικρό πέρασμα καλωδίου.
Επιπλέον μπορεί να δεχθεί και οποιουδήποτε τύπου ενσύρματες παγίδες, όπως μπαριέρες /Beams για περιμετρική φύλαξη, ενσύρματα ραντάρ, μαγνητικές παγίδες, επιπλέον σειρήνες κλπ. 
Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και το προγραμματισμό του και μπορείτε να το εγκαταστήσετε και χωρίς την βοήθεια ειδικού εγκαταστάτη, με απλές  οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού (βλέπετε για οδηγίες στο τέλος της σελίδας).
Επίσης διαθέτει Φωνητικές οδηγίες ρυθμιζόμενης έντασης και ενδείξεις στην οθόνη που καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού
Έχετε την δυνατότητα να χωρίσετε σε πολλές ζώνες (32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ) τον χώρο σας, για να υπάρχει περιμετρική φύλαξη όταν είσαστε μέσα στον χώρο και επίσης μπορείτε να  ελέγχετε τον συναγερμό σας από το τηλέφωνο.

Το SET FOCUS ST-IIIB GSM περιλαμβάνει:
►2 ασύρματα Radar DIGITAL με ψηφιακή τεχνολογία μικροεπεξεργαστή για να μην έχουμε ποτέ ψευδοσυναγερμούς και αναισθησία σε κατοικίδια ζώα έως 25 κιλά  
►5 ασύρματες μαγνητικές επαφές υψηλής ποιότητας, κατάλληλες για πόρτες και παράθυρα όλων των τύπων.
► 2 τηλεχειριστήρια για την ασύρματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συναγερμού.
► εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής ασύρματη σειρήνα με ήχο 120DB,με 2 παλλόμενα φλας και πολλαπλές προστασίες που την κάνουν στην πράξη απαραβίαστη.Η σειρήνα,με την εμφάνισή της,κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στον χώρο,με αποτέλεσμα τον εκφοβισμό και την αποτροπή.
►Στο σετ περιέχεται  η μπαταρία αυτονομίας και το τροφοδοτικό  της σειρήνας, οι μπαταρίες των ασύρματων αισθητήρων και έχει ενσωματωμένη στην κεντρική μονάδα μπαταρία αυτονομίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
►Τέλος η κεντρική μονάδα έχει ενσωματωμένη την εσωτερική σειρήνα του συστήματος και τον τηλεφωνητή GSM .

Το τεχνικό τμήμα του e-anagnostou.gr (τηλ.κέντρο 210-9014260 εσωτ.13) μπορεί να τροποποιήσει το σετ ασύρματου συναγερμού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για προστασία και κάλυψη του χώρου σας.
Επίσης το σετ δέχεται πολλών τύπων αισθητήρες και παγίδες που μπορείτε να προσθέσετε.

Αναλυτική περιγραφή του ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM :

Α.  ST-IIIB FOCUS Σετ GSM + PSTN κεντρική μονάδα συναγερμού, με 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες, τηλεφωνητής GSM με δυνατότητα σύνδεσης σε κέντρο λήψης σημάτων (Contact ID) και αποστολή μηνυμάτων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες/δυνατότητες

- Έχει εξαιρετικά απλή λειτουργία και είναι κατάλληλος συναγερμός για διαμερίσματα, μονοκατοικίες,εξοχικά σπίτια, καταστήματα, γραφεία κλπ.
- Μπορεί να επεκταθεί εύκολα με επιπλέον μαγνητικές παγίδες, ραντάρ, σειρήνες (εσωτερικές ή εξωτερικές), ανιχνευτές θερμοκρασίας, κλπ.
- Εύκολος προγραμματισμός των ανιχνευτών και τηλεχειριστηρίων που μπορεί να γίνει είτε αυτόματα μέσω ασύρματης αναγνώρισης, είτε καταχωρώντας τη διεύθυνση επικοινωνίας κάθε ανιχνευτή στο πληκτρολόγιο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει ή να διαγράψει ανιχνευτές είτε μεμονωμένα είτε όλους μαζί ταυτόχρονα.
- Ηχητικό μήνυμα επιβεβαίωσης όπλισης και αφόπλισης του συναγερμού.
- Το σύστημα έχει τη δυνατότητα για αποθήκευση μέχρι και 120 συμβάντων, όπως ενεργοποίηση ανιχνευτή, προσπάθεια παραβίασης του συστήματος, διακοπή τηλεφωνικής γραμμής, όπλιση και αφόπλιση του συστήματος, χαμηλό επίπεδο μπαταρίας κλπ. Στην καταγραφή των συμβάντων περιλαμβάνεται και η ώρα που συνέβη, ο αριθμός της ζώνης που παραβιάστηκε και ο τύπος της παραβίασης.
- Ο συναγερμός διαθέτει ένα κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει το σύστημα και διαφορετικό κωδικό πρόσβασης χρήστη, ο οποίος έχει περιορισμένη πρόσβαση στο σύστημα όπως όπλιση και αφόπλιση του συστήματος.
Οι κωδικοί πρόσβασης μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή .
- Φωνητικές οδηγίες στην Ελληνική γλώσσα, ρυθμιζόμενης έντασης και ενδείξεις στην οθόνη καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού.
- Ο κεντρικός πίνακας του συναγερμού διαθέτει ενσωματωμένο ρολόι, με εύκολη ρύθμιση.
- Ο πίνακας συναγερμού μπορεί να καλέσει μέχρι 6 τηλεφωνικούς αριθμούς (οι 2 αριθμοί είναι κατάλληλοι για κλήση κέντρου λήψης σημάτων) που μπορεί να καλέσει αυτόματα με την ενεργοποίησή του και να εκφωνήσει ένα ηχογραφημένο μήνυμα ή να στείλει σήματα σε Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.
- Διαθέτει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες που μπορούν να προγραμματιστούν στην κεντρική μονάδα του συναγερμού. Δυνατότητα προγραμματισμού ζωνών περιμετρικής φύλαξης, εσωτερικών ζωνών, άμεσων, με χρονοκαθυστέρηση κλπ.
- Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 8 συνολικά τηλεχειριστήρια ενώ μπορεί να υποστηρίξει πρόσθετες σειρήνες χωρίς περιορισμό στον αριθμό.
- Δυνατότητα για εποπτεία των ασύρματων και ενσύρματων ζωνών και απαγόρευση της όπλισης του συστήματος συναγερμού στην περίπτωση που έχουν ξεχαστεί ανοιχτά κάποια παράθυρα ή πόρτες.
- Όταν η μπαταρία ενός ασύρματου ανιχνευτή έχει χαμηλή τάση, τότε ο ανιχνευτής ειδοποιεί την κεντρική μονάδα και στην οθόνη θα εμφανιστεί το εικονίδιο για χαμηλή μπαταρία και ο αριθμός της ζώνης.
- Όλοι οι αισθητήρες και περιφερειακά του συναγερμού χρησιμοποιούν μπαταρίες που περιλαμβάνονται στην συσκευασία και διαρκούν 1 έως 2 χρόνια. Η εμβέλειά τους προορίζεται για να καλύψει όλες τις οικιακές εφαρμογές αλλά και μεσαίου μεγέθους επαγγελματικούς χώρους.
- Ο συναγερμός έχει την δυνατότητα απομακρυσμένης όπλισης / αφόπλισης αν τον καλέσουμε μέσω κινητού ή σταθερού τηλεφώνου ή αν μας καλέσει για να μας ενημερώσει για τυχόν παραβίαση του προστατευόμενου χώρου.
- ΑΜΕΑ,Ηλικιωμένοι, ασθενείς μπορούν να καλέσουν σε βοήθεια με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο ή το μπουτόν πανικού. Ο συναγερμός θα καλέσει αυτόματα τα νούμερα τηλεφώνου που έχετε ορίσει ώστε να ειδοποιηθούν για την κατάσταση ανάγκης όποιοι χρειάζεται.
- Όταν κάποιος προσπαθήσει να κόψει τα καλώδια των ενσύρματων ανιχνευτών, να αποκολλήσει τους ασύρματους ανιχνευτές, να κόψει την τηλεφωνική γραμμή ή να μετακινήσει την κεντρική μονάδα, ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί.
- Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για προγραμματισμό τεσσάρων χρονικών διαστημάτων μέσα στην ημέρα που ο συναγερμός αυτόματα θα οπλίζεται και θα αφοπλίζεται σε συγκεκριμένες ώρες χωρίς εξωτερική παρέμβαση (κατάλληλο για καταστήματα και γραφεία με συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας ή για όπλιση/αφόπλιση π.χ. περιμετρικής φύλαξης σε οικίες με ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ κλπ.).
- Η ενσωματωμένη μπαταρία μπορεί να τροφοδοτεί το συναγερμό ανάλογα με την χρήση και τα περιφερειακά του για περίπου 6-12 ώρες από τη στιγμή που υπάρξει διακοπή ρεύματος.
Στο σετ περιλαμβάνονται 2 τηλεχειριστήρια PB-403R  FOCUS 
- Διαθέτουν κουμπί πανικού.
- Με μεγάλη ευαισθησία για μέγιστη απόσταση τηλεχειρισμού έως 100 μέτρα.
- Απόλυτα ασφαλής Κώδικας με εκατομμύρια συνδυασμούς, τα οποία καθιστούν το καθένα ασύρματο τηλεχειριστήριο να είναι αποκλειστικά ένα, χωρίς να επιτρέπει την αντιγραφή του( 28 bit ID, 8 bit Function code, 36 bit Date code).

                                               

B. Ασύρματη σειρήνα FOCUS MD-334R
Εξαιρετικής κατασκευής ασύρματη σειρήνα εξωτερικού χώρου με σασί μοντέρνας σχεδίασης.
Διπλό περίβλημα μεγάλης αντοχής και Tamper προστασίας που την κάνουν απαραβίαστη και προστατευμένη από κάθε κακόβουλη ενέργεια.
Μέγιστη στάθμη ήχου 120dB,
Διέγερση είτε με χαμηλή είτε με υψηλή στάθμη,
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία αυτονομίας
Η σειρήνα περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
Στο πακέτο περιλαμβάνεται και το τροφοδοτικό PSU-1602 (Τροφοδοτικό 12VDC/ 2 A)
για την συνεχή φόρτιση της μπαταρίας της σειρήνας.

                                        

Γ. Στο σετ περιλαμβάνονται 2 ασύρματα Radar  FOCUS MC-335RDMT
Εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ασύρματος ανιχνευτής κίνησης με εμβέλεια έως 12μέτρα και γωνία ανίχνευσης 110°.
Διαθέτει διπλό παθητικό υπέρυθρο στοιχείο (Dual infrared ) και αναισθησία σε κατοικίδια ζώα έως 25 κιλά (σκύλος, γάτες, τρωκτικά)(Pet-immunity 25kg)
Επίσης διαθέτει σχεδιασμό με μικροεπεξεργαστή για την αποφυγή ψεύτικων συναγερμών και την ανίχνευση μόνον ανθρώπινης παρουσίας, με τεχνολογία DMT
Έχει προστασία κατά των εντόμων και της σκόνης με σφαιρικό φακό και σφραγισμένο οπτικό σύστημα
Διαθέτει ρυθμιζόμενο Pulse Count, αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας (True Temperature Compensation ) και ενεργειακή ανάλυση.
Με προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης (pet-ανοσία) μπορεί να αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ του εισβολέα και σε ένα κατοικίδιο ζώο.
Επίσης διαθέτει προστασία του ραντάρ με tamper και έλεγχο χαμηλής τάσης λειτουργίας και κατάστασης.
Το ασύρματο ραντάρ MC-335R έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, με ενσωματωμένες μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας 3(V)×1(CR123) και ειδική λειτουργία χαμηλής ισχύος για πολύ μεγάλη διάρκεια.
Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και είναι ιδιαίτερα διακριτικό, για να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.
                                                                                                  
                                                
                                                             

Δ.Τέλος στο σετ περιλαμβάνονται 5 ασύρματες μαγνητικές επαφές MD-210R FOCUS .
1.Εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
2. Συνεχής Αυτόματη αναφορά προς την κεντρική μονάδα, κατάστασης παγίδας.
3.Αναφορά προς την κεντρική μονάδα. όταν η πόρτα ή το παράθυρο δεν έχει κλείσει.
4.Τάση λειτουργίας(τροφοδοσίας): 3V
5.Συχνότητα επικοινωνίας:433MHz
6.Μέγιστη ασύρματη εμβέλεια: 200m (σε ανοιχτό χώρο)
7.Διαστάσεις:8*32*24mm
8.Εύκολη τοποθέτηση και συντονισμός με την κεντρική μονάδα   
                                                           
                                                                       

Μπορείτε να τοποθετήσετε στο ανωτέρω σύστημα όλων των τύπων ενσύρματους αισθητήρες και ανιχνευτές που θα βρείτε στις σχετικές κατηγορίες του site της εταιρίας μας.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε το πακέτο βάση των αναγκών σας με τα ακόλουθα ασύρματα περιφερειακά:
 PB-433R Τηλεχειριστήριο FOCUS Εξτρα τηλεχειριστήριο κατάλληλο για όλες τις κεντρικές μονάδες συναγερμών της Focus
FOCUS MC-335RDMT  Ασύρματο radar με διπλό υπέρυθρο παθητικό στοιχείο 
MD-210R Ασύρματη μαγνητική επαφή
MD-240R Ασύρματος ανιχνευτής θερμότητας
MD-2105R Ασύρματος ανιχνευτής καπνού FOCUS κατάλληλος για όλες τις κεντρικές μονάδες της Focus
 FOCUS MD-334R  ασύρματη σειρήνα εξωτερικού χώρου με διπλό φλας 

Για ανταλλακτικές μπαταρίες των περιφερειακών του σετ ( ραντάρ και μαγνητικές παγίδες) μπορείτε να επιλέξετε την μπαταρία 
12001 - CR123A TECXUS Μπαταρία photo CR123A

ή την μπαταρία
EN 123PI Energizer μπαταρία φώτο-λιθίου EL123


ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ


              Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και προγραμματισμού 

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και προγραμματισμού της κεντρικής μονάδας FOCUS ST-IIIB 
userfiles/file/ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB.pdf

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης της ασύρματης σειρήνας FOCUS MD-334R 
userfiles/file/ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ FOCUS MD-334R.pdf

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων μαγνητικών παγίδων MD-210R FOCUS 
userfiles/file/ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ FOCUS MD-210R.pdf

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων ανιχνευτών κίνησης (ραντάρ) FOCUS MC-335RDMT 
userfiles/file/ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FOCUS MC -335R (DMT).pdf

          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

user manual English οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων ανιχνευτών θερμότητας MD-240R 
userfiles/file/MD-240R_(ENG)(2).pdf


user manual English /Οδηγίες χρήσης εγκατάστασης και προγραμματισμού της κεντρικής μονάδας και των περιφερειακών ST-IIIB userfiles/file/ST-IIIB.pdfΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Λιανική τιμή προϊόντος: 327,00 €
Είδικη τιμή στο internet: 206,03 € (set)
(Με Φ.Π.Α.)

Τεχν. χαρακτηριστικά


Φωτογραφία

ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ (5) ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM
Επιλέξτε για μεγέθυνση
ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ (5) ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM
Επιλέξτε για μεγέθυνση
ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ (5) ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM
Επιλέξτε για μεγέθυνση
ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ (5) ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Κατασκευαστής

FOCUS

Πληροφορίες Κατασκευαστή
 • Άλλα προϊόντα
 • Περισσότερα

 • Κριτικές
 • Δεν υπάρχουν κριτικές
 • Γράψτε μια κριτική για το προϊόν!


 • Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Τετάρτη 21 Νοέμβριος, 2018.
 • Θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ (5) ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM
 • Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
 •   ΑγοράΑγορά

  Θέλω να μάθω σχετικά με

  Κατασκευαστές
   
  SSL Certificates
  Copyright © 2019 Designed & Developed by ICOP