e-anagnostou.gr
 
 
 
Αναζήτηση
Προηγμένη Αναζήτηση Τεμ: 0 Σύνολο: 0,000 €  
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλώς Ορίσατε Επισκέπτης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
 
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας ΑΣΦΑΛΕΙΑΣυστήματα Ασφαλείας - ΣυναγερμοίΠροτεινόμενα ολοκληρωμένα πακέτα συστημάτων ασφαλείαςSET 3 FOCUS FC-300 PSTN
FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN

Περιγραφή

FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
 
Bookmark and Share

Κωδικός: SET 3 FOCUS FC-300 PSTN

FOCUS Πλήρες σετ ασύρματου συναγερμού με κέντρο 32 ασύρματων και 8 ενσύρματων ζωνών με τηλεφωνητή PSTN και δυνατότητα σύνδεσης σε κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού, ασύρματη σειρήνα 110dB, 2 ασύρματα Radar, 5 ασύρματες μαγν.επαφές, 1 τηλεχειριστήριο και μεγάλης διάρκειας μπαταρίες λιθίου (διάρκειας 2-3 χρόνια).

Το ασύρματο πακέτο συναγερμού της FOCUS,αποτελεί μία εξαιρετικά αξιόπιστη λύση ασύρματου συναγερμού,με κορυφαία σχέση τιμής προς απόδοση, για να καλύψετε χώρους μικρού και μεσαίου μεγέθους χωρίς το παραμικρό πέρασμα καλωδίου.

Εκτός από τις ασύρματες παγίδες, τα ασύρματα ραντάρ και τους ασύρματους αισθητήρες καπνού και θερμοκρασίας της FOCUS, μπορεί να δεχθεί και οποιουδήποτε τύπου ενσύρματες παγίδες, όπως μπαριέρες /Beams για περιμετρική φύλαξη, ενσύρματα ραντάρ, ενσύρματες μαγνητικές παγίδες, επιπλέον σειρήνες κλπ.

Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και το προγραμματισμό του και μπορείτε να το εγκαταστήσετε και χωρίς την βοήθεια ειδικού εγκαταστάτη, με απλές  οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού (βλέπετε για οδηγίες στο τέλος της σελίδας).

Διαθέτει φωνητικές οδηγίες στην Ελληνική γλώσσα ρυθμιζόμενης έντασης και ενδείξεις στην οθόνη που καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού
Έχετε την δυνατότητα να χωρίσετε σε πολλές ζώνες (32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ) τον χώρο σας, για να υπάρχει περιμετρική φύλαξη όταν είσαστε μέσα στον χώρο και επίσης μπορείτε να  ελέγχετε τον συναγερμό σας από το τηλέφωνο.

Το SET FOCUS FC-300 περιλαμβάνει:
►2 ασύρματα Radar DIGITAL με ψηφιακή τεχνολογία μικροεπεξεργαστή για να μην έχουμε ποτέ ψευδοσυναγερμούς και αναισθησία σε κατοικίδια ζώα έως 25 κιλά  
►5 ασύρματες μαγνητικές επαφές υψηλής ποιότητας, κατάλληλες για πόρτες και παράθυρα όλων των τύπων.
► 1 τηλεχειριστήριο για την ασύρματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συναγερμού και πλήκτρο πανικού.
► εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής ασύρματη σειρήνα με ήχο 110DB,με παλλόμενα φλας και πολλαπλές προστασίες που την κάνουν στην πράξη απαραβίαστη.Η σειρήνα,με την εμφάνισή της,κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στον χώρο,με αποτέλεσμα τον εκφοβισμό και την αποτροπή.
►Στο σετ περιέχεται  η μπαταρία αυτονομίας της σειρήνας, οι μπαταρίες λιθίου των ασύρματων αισθητήρων (με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια) και μπαταρία αυτονομίας και το τροφοδοτικό της κεντρικής μονάδας
*πλήρη αυτονομία σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ.
►Τέλος η κεντρική μονάδα έχει ενσωματωμένη την εσωτερική σειρήνα του συστήματος και τον τηλεφωνητή PSTN 
Σημ. προαιρετικά με την χρήση της εξωτερικής μονάδας HX-1106  (δεν περιλαμβάνεται στο σετ)  μπορείτε να μετατρέψετε τον τηλεφωνητή σε GSM .

Το τεχνικό τμήμα του e-anagnostou.gr (τηλ.κέντρο 210-9014260 εσωτ.13) μπορεί να τροποποιήσει το σετ ασύρματου συναγερμού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για προστασία και κάλυψη του χώρου σας.
Επίσης το σετ δέχεται πολλών τύπων αισθητήρες και παγίδες που μπορείτε να προσθέσετε.

Αναλυτική περιγραφή

Α.  FOCUS FC-300 Κεντρική μονάδα συναγερμού, με 32 ασύρματες ζώνες, 8 ενσύρματες, τηλεφωνητής PSTN με δυνατότητα σύνδεσης σε κέντρο λήψης σημάτων (Contact ID)

Τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες/δυνατότητες
- Έχει εξαιρετικά απλή λειτουργία και είναι κατάλληλος συναγερμός για διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καταστήματα, γραφεία κλπ.
- φωνητικές οδηγίες στην Ελληνική γλώσσα που καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού.
- Μπορεί να επεκταθεί εύκολα με επιπλέον μαγνητικές παγίδες, ραντάρ, σειρήνες (εσωτερικές ή εξωτερικές), ανιχνευτές θερμοκρασίας, κλπ.
Εύκολος προγραμματισμός των ανιχνευτών και τηλεχειριστηρίων που μπορεί να γίνει είτε αυτόματα μέσω ασύρματης αναγνώρισης, είτε καταχωρώντας τη διεύθυνση επικοινωνίας κάθε ανιχνευτή στο πληκτρολόγιο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει ή να διαγράψει ανιχνευτές είτε μεμονωμένα είτε όλους μαζί ταυτόχρονα.
- Ηχητικό μήνυμα επιβεβαίωσης όπλισης και αφόπλισης του συναγερμού.
- Το σύστημα έχει τη δυνατότητα μνήμης για αποθήκευση μέχρι και 120 συμβάντων, όπως ενεργοποίηση ανιχνευτή, προσπάθεια παραβίασης του συστήματος, διακοπή τηλεφωνικής γραμμής, όπλιση και αφόπλιση του συστήματος, χαμηλό επίπεδο μπαταρίας κλπ. Στην καταγραφή των συμβάντων περιλαμβάνεται και η ώρα που συνέβη, ο αριθμός της ζώνης που παραβιάστηκε και ο τύπος της παραβίασης.
- Ο συναγερμός διαθέτει ένα κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει το σύστημα και διαφορετικό κωδικό πρόσβασης χρήστη, ο οποίος έχει περιορισμένη πρόσβαση στο σύστημα όπως όπλιση και αφόπλιση του συστήματος. 
Οι κωδικοί πρόσβασης μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή .
- Φωνητικές οδηγίες ρυθμιζόμενης έντασης και ενδείξεις στην οθόνη καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού.
- Ο κεντρικός πίνακας του συναγερμού διαθέτει ενσωματωμένο ρολόι, με εύκολη ρύθμιση.
- Ο πίνακας συναγερμού μπορεί να καλέσει μέχρι 6 τηλεφωνικούς αριθμούς (οι 2 αριθμοί είναι κατάλληλοι για κλήση κέντρου λήψης σημάτων) που μπορεί να καλέσει αυτόματα με την ενεργοποίησή του και να εκφωνήσει ένα ηχογραφημένο μήνυμα.
Διαθέτει έως 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες που μπορούν να προγραμματιστούν στην κεντρική μονάδα του συναγερμού. Δυνατότητα προγραμματισμού ζωνών εξωτερικών, εσωτερικών, άμεσων, με χρονοκαθυστέρηση κλπ.
- Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 8 συνολικά τηλεχειριστήρια
- Δυνατότητα για εποπτεία των ασύρματων και ενσύρματων ζωνών και απαγόρευση της όπλισης του συστήματος συναγερμού στην περίπτωση που έχουν ξεχαστεί ανοιχτά κάποια παράθυρα ή πόρτες.
- Όταν η μπαταρία ενός ασύρματου ανιχνευτή έχει χαμηλή τάση, τότε ο ανιχνευτής ειδοποιεί την κεντρική μονάδα και στην οθόνη θα εμφανιστεί το εικονίδιο για χαμηλή μπαταρία και ο αριθμός της ζώνης.
- Όλοι οι αισθητήρες και περιφερειακά του συναγερμού χρησιμοποιούν μπαταρίες που περιλαμβάνονται στην συσκευασία και διαρκούν από 2 έως 3 χρόνια.  Η εμβέλειά τους προορίζεται για να καλύψει όλες τις οικιακές εφαρμογές αλλά και μεσαίου μεγέθους επαγγελματικούς χώρους.
- Ο συναγερμός έχει την δυνατότητα απομακρυσμένης όπλισης / αφόπλισης αν τον καλέσουμε μέσω κινητού ή σταθερού τηλεφώνου ή αν μας καλέσει για να μας ενημερώσει για τυχόν παραβίαση του προστατευόμενου χώρου.
- ΑΜΕΑ,Ηλικιωμένοι, ασθενείς μπορούν να καλέσουν σε βοήθεια με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο ή το μπουτόν πανικού. Ο συναγερμός θα καλέσει αυτόματα τα νούμερα τηλεφώνου που έχετε ορίσει ώστε να ειδοποιηθούν για την κατάσταση ανάγκης όποιοι χρειάζεται.
- Όταν κάποιος προσπαθήσει να κόψει τα καλώδια των ενσύρματων ανιχνευτών, να αποκολλήσει τους ασύρματους ανιχνευτές, να κόψει την τηλεφωνική γραμμή ή να μετακινήσει την κεντρική μονάδα, ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί.
- Υπάρχει δυνατότητα για προγραμματισμό τεσσάρων χρονικών διαστημάτων μέσα στην ημέρα που ο συναγερμός θα οπλίζεται και θα αφοπλίζεται σε συγκεκριμένες ώρες χωρίς εξωτερική παρέμβαση.
- Η ενσωματωμένη μπαταρία  μπορεί να τροφοδοτεί το συναγερμό ανάλογα με την χρήση και τα περιφερειακά του για περίπου 6 ώρες από τη στιγμή που υπάρξει διακοπή ρεύματος.

Στο σετ περιλαμβάνεται 1 τηλεχειριστήριο PB-433R FOCUS 
- Διαθέτει κουμπί πανικού.
- Με μεγάλη ευαισθησία για μέγιστη απόσταση τηλεχειρισμού έως 100 μέτρα.
- Απόλυτα ασφαλής Κώδικας με εκατομμύρια συνδυασμούς, τα οποία καθιστούν το καθένα ασύρματο τηλεχειριστήριο να είναι αποκλειστικά ένα, χωρίς να επιτρέπει την αντιγραφή του( 28 bit ID, 8 bit Function code, 36 bit Date code).
                                               
B. Ασύρματη σειρήνα FOCUS MD-325R
Εξαιρετικής κατασκευής ασύρματη σειρήνα εξωτερικού χώρου με σασί μοντέρνας σχεδίασης.
Περίβλημα μεγάλης αντοχής και Tamper προστασίας που την κάνουν απαραβίαστη και προστατευμένη από κάθε κακόβουλη ενέργεια.
Μέγιστη στάθμη ήχου 110dB,
Η σειρήνα περιλαμβάνει μπαταρίες 
μέση διάρκεια ζωής μπαταριών 12-18 μήνες
Γ. Στο σετ περιλαμβάνονται 2 ασύρματα Radar με ρυθμιζόμενη βάση  
FOCUS MC-335RDMT
Εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ασύρματος ανιχνευτής κίνησης με εμβέλεια έως 12μέτρα και γωνία ανίχνευσης 110°.
Διαθέτει διπλό παθητικό υπέρυθρο στοιχείο (Dual infrared ) και αναισθησία σε κατοικίδια ζώα έως 25 κιλά (σκύλος, γάτες, τρωκτικά)(Pet-immunity 25kg)
Επίσης διαθέτει σχεδιασμό με μικροεπεξεργαστή για την αποφυγή ψεύτικων συναγερμών και την ανίχνευση μόνον ανθρώπινης παρουσίας, με τεχνολογία DMT
Έχει προστασία κατά των εντόμων και της σκόνης με σφαιρικό φακό και σφραγισμένο οπτικό σύστημα
Διαθέτει ρυθμιζόμενο Pulse Count, αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας (True Temperature Compensation ) και ενεργειακή ανάλυση.
Με προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης (pet-ανοσία) μπορεί να αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ του εισβολέα και σε ένα κατοικίδιο ζώο.
Επίσης διαθέτει προστασία του ραντάρ με tamper και έλεγχο χαμηλής τάσης λειτουργίας και κατάστασης.
Το ασύρματο ραντάρ MC-335R έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, με ενσωματωμένες μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας 3(V)×1(CR123) και ειδική λειτουργία χαμηλής ισχύος για πολύ μεγάλη διάρκεια.
Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και είναι ιδιαίτερα διακριτικό, για να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.
                                                                                                  
                                                
                                                             

Δ.Τέλος στο σετ περιλαμβάνονται 5 ασύρματες μαγνητικές επαφές MD-210R FOCUS
1.Εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
2. Συνεχής Αυτόματη αναφορά προς την κεντρική μονάδα, κατάστασης παγίδας.
3.Αναφορά προς την κεντρική μονάδα. όταν η πόρτα ή το παράθυρο δεν έχει κλείσει.
4.Τάση λειτουργίας(τροφοδοσίας): 3V (περιλαμβάνονται μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας 3(V)×1(CR123) και ειδική λειτουργία χαμηλής ισχύος για πολύ μεγάλη διάρκεια).
5.Συχνότητα επικοινωνίας:433MHz
6.Μέγιστη ασύρματη εμβέλεια: 200m (σε ανοιχτό χώρο)
7.Διαστάσεις:8*32*24mm
8.Εύκολη τοποθέτηση και συντονισμός με την κεντρική μονάδα   
                                                           
                                                                       

Μπορείτε να τοποθετήσετε στο ανωτέρω σύστημα όλων των τύπων ενσύρματους αισθητήρες και ανιχνευτές που θα βρείτε στις σχετικές κατηγορίες του site της εταιρίας μας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το πακέτο βάση των αναγκών σας με τα ακόλουθα ασύρματα περιφερειακά:

► PB-433R FOCUS  Εξτρα τηλεχειριστήριο

► FOCUS MC-335RDMT  Ασύρματο radar με διπλό υπέρυθρο παθητικό στοιχείο 

► MD-210R Ασύρματη μαγνητική επαφή

► MD-240R Ασύρματος ανιχνευτής θερμότητας

MD-2105R Ασύρματος ανιχνευτής καπνού FOCUS κατάλληλος για όλες τις κεντρικές μονάδες της Focus

HX-1106 HOMELUX Τερματικό GSM (μπορείτε να μετατρέψετε τον τηλεφωνητή σε GSM )


Για ανταλλακτικές μπαταρίες των περιφερειακών του σετ ( ραντάρ και μαγνητικές παγίδες) μπορείτε να επιλέξετε την μπαταρία
EN 123PI Energizer μπαταρία φώτο-λιθίου EL123


ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ


                Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και προγραμματισμού

Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και προγραμματισμού της κεντρικής μονάδας FOCUS FC-300
userfiles/file/FC-300_gr_rev_1_1.pdf

Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης της ασύρματης σειρήνας FOCUS MD-325R
userfiles/file/ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ MD-325R (3).pdf

Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων μαγνητικών παγίδων MD-210R FOCUS
userfiles/file/MD-210R_gr(1).pdf

Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων ανιχνευτών κίνησης (ραντάρ) FOCUS MC-335RDMT
userfiles/file/MC-335RDMT_gr(1).pdf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
user manual English οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων ανιχνευτών θερμότητας MD-240R
userfiles/file/MD-240R_(ENG)(2).pdfΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Λιανική τιμή προϊόντος: 342,00 €
Είδικη τιμή στο internet: 215,48 € (set)
(Με Φ.Π.Α.)

Τεχν. χαρακτηριστικά


Φωτογραφία

FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET3 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS FC-300 PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Κατασκευαστής

FOCUS

Πληροφορίες Κατασκευαστή
 • Άλλα προϊόντα
 •   ΑγοράΑγορά

  Θέλω να μάθω σχετικά με

  Κατασκευαστές
   
  SSL Certificates
  Copyright © 2024 Designed & Developed by ICOP