e-anagnostou.gr
 
 
 
Αναζήτηση
Προηγμένη Αναζήτηση Τεμ: 0 Σύνολο: 0,000 €  
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλώς Ορίσατε Επισκέπτης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
 
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας ΑΣΦΑΛΕΙΑΣυστήματα Ασφαλείας - ΣυναγερμοίΠροτεινόμενα ολοκληρωμένα πακέτα συστημάτων ασφαλείαςSET6 FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN

Περιγραφή

FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
 
Bookmark and Share

Κωδικός: SET6 FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN

Πλήρες σετ ασύρματου συναγερμού Focus ST-IIIB με κέντρο 32 ασύρματων και 8 ενσύρματων ζωνών, με τηλεφωνητή PSTN+GSM, ασύρματη σειρήνα 110dB, 1 ασύρματο Radar, 5 ασύρματες μαγνητικές παγίδες, 2 τηλεχειριστήρια, τροφοδοτικά και μπαταρίες.
Είναι πλήρες και έτοιμο για άμεση εγκατάσταση και μπορεί να επεκταθεί μέχρι 32 ασύρματα ραντάρ και ασύρματες παγίδες καθώς επίσης και με οποιουδήποτε τύπου ενσύρματες παγίδες.

Το ασύρματο πακέτο συναγερμού FOCUS ST-IIIB της FOCUS, αποτελεί μία εξαιρετικά αξιόπιστη λύση ασύρματου συναγερμού,με κορυφαία σχέση τιμής προς απόδοση, για να καλύψετε χώρους μικρού και μεσαίου μεγέθους χωρίς το παραμικρό πέρασμα καλωδίου.

Εκτός από τις ασύρματες παγίδες, τα ασύρματα ραντάρ και τους ασύρματους αισθητήρες καπνού και θερμοκρασίας της FOCUS, μπορεί να δεχθεί και οποιουδήποτε τύπου ενσύρματες παγίδες, όπως μπαριέρες /Beams για περιμετρική φύλαξη, ενσύρματα ραντάρ, ενσύρματες μαγνητικές παγίδες, επιπλέον σειρήνες κλπ. 

Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και το προγραμματισμό του και μπορείτε να το εγκαταστήσετε και χωρίς την βοήθεια ειδικού εγκαταστάτη, με απλές  οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού (βλέπετε για οδηγίες στο τέλος της σελίδας)

Διαθέτει Φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά ρυθμιζόμενης έντασης και ενδείξεις στην οθόνη που καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού
Έχετε την δυνατότητα να χωρίσετε σε πολλές ζώνες (32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ) τον χώρο σας, για να υπάρχει περιμετρική φύλαξη όταν είσαστε μέσα στον χώρο και επίσης μπορείτε να  ελέγχετε τον συναγερμό σας από το τηλέφωνο.

Το SET6 FOCUS ST-IIIB  περιλαμβάνει:
►1 ασύρματο Radar DIGITAL με ψηφιακή τεχνολογία μικροεπεξεργαστή για να μην έχουμε ποτέ ψευδοσυναγερμούς και αναισθησία σε κατοικίδια ζώα έως 25 κιλά  
►5 ασύρματες μαγνητικές παγίδες υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για πόρτες και παράθυρα όλων των τύπων.
► 2 τηλεχειριστήρια για την ασύρματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συναγερμού.
ασύρματη σειρήνα με ήχο 110Dεξαιρετικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής,με παλλόμενο φλας και πολλαπλές προστασίες που την κάνουν στην πράξη απαραβίαστη.Η σειρήνα,με την εμφάνισή της,κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στον χώρο,με αποτέλεσμα τον εκφοβισμό και την αποτροπή.
►Στο σετ περιέχεται  η μπαταρία αυτονομίας της σειρήνας, μπαταρίες λιθίου των ασύρματων αισθητήρων και η μπαταρία αυτονομίας και το τροφοδοτικό της κεντρικής μονάδας.
►Τέλος η κεντρική μονάδα έχει ενσωματωμένη την εσωτερική σειρήνα του συστήματος και τον τηλεφωνητή GSM και PSTN .

Το τεχνικό τμήμα του e-anagnostou.gr (τηλ.κέντρο 210-9014260 εσωτ.13) μπορεί να τροποποιήσει το σετ ασύρματου συναγερμού σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για προστασία και κάλυψη του χώρου σας.


Αναλυτική περιγραφή του ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM :

Α.  ST-IIIB FOCUS κεντρική μονάδα συναγερμού, με 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες, τηλεφωνητής PSTN + GSM με δυνατότητα σύνδεσης σε κέντρο λήψης σημάτων (Contact ID) και αποστολή μηνυμάτων.Τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες/δυνατότητες

- Έχει εξαιρετικά απλή λειτουργία και είναι κατάλληλος συναγερμός για διαμερίσματα, μονοκατοικίες,εξοχικά σπίτια, καταστήματα, γραφεία κλπ.
- Μπορεί να επεκταθεί εύκολα με επιπλέον μαγνητικές παγίδες, ραντάρ, σειρήνες (εσωτερικές ή εξωτερικές), ανιχνευτές θερμοκρασίας, κλπ.
- Εύκολος προγραμματισμός των ανιχνευτών και τηλεχειριστηρίων που μπορεί να γίνει είτε αυτόματα μέσω ασύρματης αναγνώρισης, είτε καταχωρώντας τη διεύθυνση επικοινωνίας κάθε ανιχνευτή στο πληκτρολόγιο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει ή να διαγράψει ανιχνευτές είτε μεμονωμένα είτε όλους μαζί ταυτόχρονα.
- Ηχητικό μήνυμα επιβεβαίωσης όπλισης και αφόπλισης του συναγερμού.
- Το σύστημα έχει τη δυνατότητα για αποθήκευση μέχρι και 120 συμβάντων, όπως ενεργοποίηση ανιχνευτή, προσπάθεια παραβίασης του συστήματος, διακοπή τηλεφωνικής γραμμής, όπλιση και αφόπλιση του συστήματος, χαμηλό επίπεδο μπαταρίας κλπ. Στην καταγραφή των συμβάντων περιλαμβάνεται και η ώρα που συνέβη, ο αριθμός της ζώνης που παραβιάστηκε και ο τύπος της παραβίασης.
- Ο συναγερμός διαθέτει ένα κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει το σύστημα και διαφορετικό κωδικό πρόσβασης χρήστη, ο οποίος έχει περιορισμένη πρόσβαση στο σύστημα όπως όπλιση και αφόπλιση του συστήματος.
Οι κωδικοί πρόσβασης μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή .
- Φωνητικές οδηγίες ρυθμιζόμενης έντασης και ενδείξεις στην οθόνη καθοδηγούν τον χρήστη σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού.
- Ο κεντρικός πίνακας του συναγερμού διαθέτει ενσωματωμένο ρολόι, με εύκολη ρύθμιση.
- Ο πίνακας συναγερμού μπορεί να καλέσει μέχρι 6 τηλεφωνικούς αριθμούς (οι 2 αριθμοί είναι κατάλληλοι για κλήση κέντρου λήψης σημάτων) που μπορεί να καλέσει αυτόματα με την ενεργοποίησή του και να εκφωνήσει ένα ηχογραφημένο μήνυμα ή να στείλει σήματα σε Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού.
- Διαθέτει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες που μπορούν να προγραμματιστούν στην κεντρική μονάδα του συναγερμού. Δυνατότητα προγραμματισμού ζωνών περιμετρικής φύλαξης, εσωτερικών ζωνών, άμεσων, με χρονοκαθυστέρηση κλπ.
Κάθε ασύρματη ζώνη δέχεται έναν ασύρματο αισθητήρα.
- Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 8 συνολικά τηλεχειριστήρια ενώ μπορεί να υποστηρίξει πρόσθετες σειρήνες χωρίς περιορισμό στον αριθμό.
- Δυνατότητα για εποπτεία των ασύρματων και ενσύρματων ζωνών και απαγόρευση της όπλισης του συστήματος συναγερμού στην περίπτωση που έχουν ξεχαστεί ανοιχτά κάποια παράθυρα ή πόρτες.
- Όταν η μπαταρία ενός ασύρματου ανιχνευτή έχει χαμηλή τάση, τότε ο ανιχνευτής ειδοποιεί την κεντρική μονάδα και στην οθόνη θα εμφανιστεί το εικονίδιο για χαμηλή μπαταρία και ο αριθμός της ζώνης.
- Όλοι οι αισθητήρες και περιφερειακά του συναγερμού χρησιμοποιούν μπαταρίες που περιλαμβάνονται στην συσκευασία και διαρκούν 1 έως 2 χρόνια. Η εμβέλειά τους προορίζεται για να καλύψει όλες τις οικιακές εφαρμογές αλλά και μεσαίου μεγέθους επαγγελματικούς χώρους.
- Ο συναγερμός έχει την δυνατότητα απομακρυσμένης όπλισης / αφόπλισης αν τον καλέσουμε μέσω κινητού ή σταθερού τηλεφώνου ή αν μας καλέσει για να μας ενημερώσει για τυχόν παραβίαση του προστατευόμενου χώρου.
- ΑΜΕΑ,Ηλικιωμένοι, ασθενείς μπορούν να καλέσουν σε βοήθεια με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο ή το μπουτόν πανικού. Ο συναγερμός θα καλέσει αυτόματα τα νούμερα τηλεφώνου που έχετε ορίσει ώστε να ειδοποιηθούν για την κατάσταση ανάγκης όποιοι χρειάζεται.
- Όταν κάποιος προσπαθήσει να κόψει τα καλώδια των ενσύρματων ανιχνευτών, να αποκολλήσει τους ασύρματους ανιχνευτές, να κόψει την τηλεφωνική γραμμή ή να μετακινήσει την κεντρική μονάδα, ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί.
- Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για προγραμματισμό τεσσάρων χρονικών διαστημάτων μέσα στην ημέρα που ο συναγερμός αυτόματα θα οπλίζεται και θα αφοπλίζεται σε συγκεκριμένες ώρες χωρίς εξωτερική παρέμβαση (κατάλληλο για καταστήματα και γραφεία με συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας ή για όπλιση/αφόπλιση π.χ. περιμετρικής φύλαξης σε οικίες με ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ κλπ.).
- Η ενσωματωμένη μπαταρία μπορεί να τροφοδοτεί το συναγερμό ανάλογα με την χρήση και τα περιφερειακά του για περίπου 6-12 ώρες από τη στιγμή που υπάρξει διακοπή ρεύματος.

Στο σετ περιλαμβάνονται 2 τηλεχειριστήρια 
PB-403R  FOCUS 
- Διαθέτουν κουμπί πανικού.
- Με μεγάλη ευαισθησία για μέγιστη απόσταση τηλεχειρισμού έως 100 μέτρα.
- Απόλυτα ασφαλής Κώδικας με εκατομμύρια συνδυασμούς, τα οποία καθιστούν το καθένα ασύρματο τηλεχειριστήριο να είναι αποκλειστικά ένα, χωρίς να επιτρέπει την αντιγραφή του( 28 bit ID, 8 bit Function code, 36 bit Date code).

                                                

B. Ασύρματη σειρήνα FOCUS MD-325R
Εξαιρετικής κατασκευής ασύρματη σειρήνα εξωτερικού χώρου με σασί μοντέρνας σχεδίασης.
Περίβλημα μεγάλης αντοχής και Tamper προστασίας που την κάνουν απαραβίαστη και προστατευμένη από κάθε κακόβουλη ενέργεια.
Μέγιστη στάθμη ήχου 110dB,
Η σειρήνα περιλαμβάνει μπαταρίες 
μέση διάρκεια ζωής μπαταριών 12-18 μήνες


                                         

Γ. Στο σετ περιλαμβάνεται 1 ασύρματο Radar με ρυθμιζόμενη βάση  FOCUS MC-335RDMT
Εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ασύρματος ανιχνευτής κίνησης με εμβέλεια έως 12μέτρα και γωνία ανίχνευσης 110°.
Διαθέτει διπλό παθητικό υπέρυθρο στοιχείο (Dual infrared ) και αναισθησία σε κατοικίδια ζώα έως 25 κιλά (σκύλος, γάτες, τρωκτικά)(Pet-immunity 25kg)
Επίσης διαθέτει σχεδιασμό με μικροεπεξεργαστή για την αποφυγή ψεύτικων συναγερμών και την ανίχνευση μόνον ανθρώπινης παρουσίας, με τεχνολογία DMT
Έχει προστασία κατά των εντόμων και της σκόνης με σφαιρικό φακό και σφραγισμένο οπτικό σύστημα
Διαθέτει ρυθμιζόμενο Pulse Count, αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας (True Temperature Compensation ) και ενεργειακή ανάλυση.
Με προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης (pet-ανοσία) μπορεί να αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ του εισβολέα και σε ένα κατοικίδιο ζώο.
Επίσης διαθέτει προστασία του ραντάρ με tamper και έλεγχο χαμηλής τάσης λειτουργίας και κατάστασης.
Το ασύρματο ραντάρ MC-335R έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, με ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου μεγάλης χωρητικότητας 3(V)×1(CR123) και ειδική λειτουργία χαμηλής ισχύος για πολύ μεγάλη διάρκεια.
Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και είναι ιδιαίτερα διακριτικό, για να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.
                                                                                                                 
                                                
                                                             
Δ.Τέλος στο σετ περιλαμβάνονται 5 ασύρματες μαγνητικές παγίδες MD-210R FOCUS .
1.Εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
2. Συνεχής Αυτόματη αναφορά προς την κεντρική μονάδα, κατάστασης παγίδας.
3.Αναφορά προς την κεντρική μονάδα. όταν η πόρτα ή το παράθυρο δεν έχει κλείσει.
4.Τάση λειτουργίας(τροφοδοσίας): 3V
5.Συχνότητα επικοινωνίας:433MHz
6.Μέγιστη ασύρματη εμβέλεια: 200m (σε ανοιχτό χώρο)
7.Διαστάσεις:8*32*24mm
8.Εύκολη τοποθέτηση και συντονισμός με την κεντρική μονάδα               
                                                  
                                                 
                                                                       


Μπορείτε να συμπληρώσετε το πακέτο βάση των αναγκών σας με τα ακόλουθα ασύρματα περιφερειακά:

► PB-433R FOCUS  Εξτρα τηλεχειριστήριο

► FOCUS MC-335RDMT  Ασύρματο radar με διπλό υπέρυθρο παθητικό στοιχείο 

► MD-210R Ασύρματη μαγνητική επαφή

► MD-240R Ασύρματος ανιχνευτής θερμότητας

MD-2105R Ασύρματος ανιχνευτής καπνού FOCUS κατάλληλος για όλες τις κεντρικές μονάδες της Focus


Για ανταλλακτικές μπαταρίες των περιφερειακών του σετ ( ραντάρ και μαγνητικές παγίδες) μπορείτε να επιλέξετε την μπαταρία
EN 123PI Energizer μπαταρία φώτο-λιθίου EL123


ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ

Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και προγραμματισμού 

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης, χρήσης και προγραμματισμού της κεντρικής μονάδας FOCUS ST-IIIB 
userfiles/file/ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB.pdf

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης της ασύρματης σειρήνας FOCUS MD-325R 
userfiles/file/ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ MD-325R (3).pdf

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων μαγνητικών παγίδων MD-210R FOCUS 
userfiles/file/ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ FOCUS MD-210R.pdf

 Ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων ανιχνευτών κίνησης (ραντάρ) FOCUS MC-335RDMT 
userfiles/file/ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FOCUS MC -335R (DMT).pdf

          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

user manual English οδηγίες εγκατάστασης των ασύρματων ανιχνευτών θερμότητας MD-240R 
userfiles/file/MD-240R_(ENG)(2).pdf


user manual English /Οδηγίες χρήσης εγκατάστασης και προγραμματισμού της κεντρικής μονάδας και των περιφερειακών ST-IIIB userfiles/file/ST-IIIB.pdf


ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Λιανική τιμή προϊόντος: 400,00 €
Είδικη τιμή στο internet: 252,02 € (set)
(Με Φ.Π.Α.)

Τεχν. χαρακτηριστικά

Φωτογραφία

FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση
FOCUS SET6 ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB GSM+PSTN
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Κατασκευαστής

FOCUS

Πληροφορίες Κατασκευαστή
 • Άλλα προϊόντα
 •   ΑγοράΑγορά
  Σας προτείνουμε επίσης:
  ST-IIIB/HV-433 FOCUS Σετ ασύρματου συναγερμού GSM + PSTN, 40 ζωνών
  ST-IIIB/HV-433 FOCUS Σετ ασύρματου συναγερμού GSM + PSTN, 40 ζωνών
  Κωδικός: ST-IIIB/HV-433

  Θέλω να μάθω σχετικά με

  Κατασκευαστές
   
  SSL Certificates
  Copyright © 2024 Designed & Developed by ICOP