ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Ψηφιακά Πιεσόμετρα

Το έξυπνο πιεσόμετρο της Nedis είναι κλινικά ελεγμένο και προσφέρει ταχύτατα αποτελέσματα μέτρησης χάρη στην έξυπνη τεχνολογία λειτουργίας που διαθέτει. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθώς ενημερώνει αμέσως τον χρήστη εάν υπάρχει σφάλμα εφαρμογής. Αυτό συμπληρώνεται από τον ενσωματωμένο ανιχνευτή κίν..
Ειδική τιμή στο internet:
74,25€
Λιανική τιμή προϊόντος:
84,90€
Χωρίς ΦΠΑ:59,88€
Bluetooth smart παλμικό οξύμετρο με οθόνη OLED, σε λευκό χρώμα.Το έξυπνο παλμικό οξύμετρο της Nedis μετρά το οξυγόνο του αίματος (SpO2), τον ρυθμό σφυγμού (PR) και την ισχύ του σφυγμού, γνωστό και ως δείκτης διάχυσης (PI). Είναι μια φορητή και εύχρηστη συσκευή που χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα υψηλής ..
Ειδική τιμή στο internet:
51,93€
Λιανική τιμή προϊόντος:
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:41,88€
NEDIS HCBL400WT Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου με οθόνη LCD & μνήμη
Μη διαθέσιμο
Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου με οθόνη LCD & μνήμη για 2x60 μετρήσεις. Παρακολουθήστε εύκολα την αρτηριακή σας πίεση με το αυτόματο πιεσόμετρο μπράτσου της Nedis. Διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη οθόνη, στην οποία μπορείτε να βλέπετε με ευκολία την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό σας ρυθμό. Επίσης, ..
Ειδική τιμή στο internet:
29,61€
Λιανική τιμή προϊόντος:
33,90€
Χωρίς ΦΠΑ:23,88€
Πλήρως αυτόματη μέτρηση αρτηριακής πίεσης και παλμών, για ακριβή και γρήγορα αποτελέσματα μέσω του καρπού του χεριού - Εύκολο στη χρήση - Μεγάλη οθόνη LCD, εύκολη στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων - Μετρήσεις που ταξινομούνται σύμφωνα με το σύστημα διαβάθμισης του Π.Ο.Υ. - Εύρος μέτρησης αρτηριακή..
Ειδική τιμή στο internet:
23,06€
Λιανική τιμή προϊόντος:
28,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,60€
Πλήρως αυτόματη μέτρηση αρτηριακής πίεσης και παλμών, για ακριβή και γρήγορα αποτελέσματα μέσω του μπράτσου - Εύκολο στη χρήση - Μεγάλη οθόνη LCD, εύκολη στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων - Μετρήσεις που ταξινομούνται σύμφωνα με το σύστημα διαβάθμισης του Π.Ο.Υ. - Εύρος μέτρησης αρτηριακής πίεσης:..
Ειδική τιμή στο internet:
30,50€
Λιανική τιμή προϊόντος:
36,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,60€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)