ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Γιατί επιλέγω το e-anagnostou

► Το  www.e-anagnostou.gr  είναι ''live site'' και έτσι βλέπετε ανά πάσα στιγμή την πραγματική διαθεσιμότητα της αποθήκης μας, ακόμα και τις αργίες ή τα Σαββατοκύριακα. Έτσι νοιώθω απόλυτη σιγουριά ότι το είδος που παραγγέλνω είναι Διαθέσιμο και θα μου αποσταλεί άμεσα.

► Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  βρίσκω πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  υπάρχει τεχνική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό (πτυχιούχους ηλεκτρονικούς) που μπορεί να με καθοδηγήσει τεχνικά πριν την αγορά μου αλλά και να με υποστηρίξει μετά την αγορά μου σε όποιο τεχνικό θέμα και αν χρειαστεί. Το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας εξυπηρετεί τηλεφωνικά αλλά και απαντάει γρήγορα στα e-mail με τεχνικά θέματα και προτάσεις.

Γιατί το www.e-anagnostou.gr  ενημερώνεται διαρκώς με νέα προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και μπορώ να βρίσκω σύγχρονες λύσεις και νέα τεχνολογία. 

Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  βρίσκω πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση από το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό για όποιο θέμα και αν χρειαστεί να επικοινωνήσω με την εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. Το προσωπικό έχει απόλυτη γνώση του αντικειμένου σε κάθε θέση της εταιρίας μας.

Γιατί στο www.e-anagnostou.gr  βρίσκω ευέλικτους, γρήγορους και οικονομικούς τρόπους αποστολής και διαθέτει όλους τους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας μου. Το προσωπικό της εταιρίας πρόθυμα θα με καθοδηγήσει στον καλύτερο τρόπο αποστολής και διεκπεραίωσης της παραγγελίας μου. 

Γιατί το www.e-anagnostou.gr  είναι το δικτυακό κατάστημα της επώνυμης εταιρίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ γνωστή από το 1993 για την αξιοπιστία, οργάνωση, εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία της.

Η εταιρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ είναι επίσης γνωστή από την συμμετοχή της σε 16 μεγάλες εκθέσεις ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ήχου κ' εικόνας στο HELEXPO PALACE και στο πρώην ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Στο πελατολόγιο της εταιρίας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ συγκαταλέγονται ιδιαίτερα επώνυμες εταιρίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα όπως στρατιωτικά αεροδρόμια σε όλη την χώρα, 114 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, Ελληνική Χαλυβουργία, Ε.Μ.Υ.,ΔΕΦΑ φωταέριο Αθηνών, BOWLING CENTER ΠΕΙΡΑΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΡΑΣ, γήπεδα και σχολικά συγκροτήματα σε όλη την χώρα.