e-anagnostou.gr
 
 
 
Αναζήτηση
Προηγμένη Αναζήτηση Τεμ: 0 Σύνολο: 0,000 €  
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλώς Ορίσατε Επισκέπτης
Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
 
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας  
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣυστήματα συναγερμού & ΠυρασφάλειαςΑσύρματοι ΣυναγερμοίΑσύρματοι Συναγερμοί VISONIC 433MHzPOWER MAX PRO Κιτ
POWER MAX PRO Κιτ ασύρματου συναγερμού

Περιγραφή

POWER MAX PRO Κιτ ασύρματου συναγερμού
Επιλέξτε για μεγέθυνση
 
Bookmark and Share

Κωδικός: POWER MAX PRO Κιτ

POWER MAX PRO Κιτ ασύρματου συναγερμού
Κατασκευαστής: VISONIC
Σύντομη περιγραφή
:Κιτ ασύρματης μονάδας συναγερμού, περιλαμβάνει 1 ασύρματο ραντάρ, 1 ασύρματη επαφή, 1 τηλεχειριστήριο, 28 ασύρματες ζώνες, 2 ενσύρματες, ενσωματωμένος τηλεφωνητής, επικοινωνία με κέντρο λήψης σημάτων (CONTACT ID), δυνατότητα επέκτασης λειτουργιών GSM, IP μέσω modules, μπαταρία αυτονομίας έως 72 ώρες, δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας μέσω τηλεφωνικής γραμμής. 
Αναλυτική περιγραφή:
Το πλήρες πακέτο ασύρματου συναγερμού της Visonic περιλαμβάνει
- έναν ασύρματο πίνακα με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και φωτιζόμενη οθόνη LCD
-ένα ασύρματο ανιχνευτή κίνησης NEXT-MCW (μέγιστη απόσταση κάλυψης 15 μέτρα, γωνία 90 μοίρες)
-μία μαγνητική επαφή MCT-302 (εμβέλεια 30 μέτρα)
-ένα πομπό 4 καναλιών MCT-234 (εμβέλεια 30 - 40 μέτρα)
-μία μπαταρία NiMH (9.6V, 1.8A).

Το PowerMax Pro είναι ένα ασύρματο σύστημα ελέγχου συναγερμού που παρέχει προστασία από διάρρηξη, πυρκαγιά και παραβίαση.
Συμπληρωματικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θέσει σε λειτουργία φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές
που βρίσκονται μέσα στον προστατευόμενο χώρο και/ή να επιβλέψει τη δραστηριότητα υπερηλίκων ή
ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες.
Οι πληροφορίες που σχετίζονται με την κατάσταση του συστήματος παρέχονται οπτικά και ηχητικά και, στις περισσότερες περιπτώσεις, μια προ-ηχογραφημένη φωνητική εντολή σας καθοδηγεί στην επιλογή της
κατάλληλης ενέργειας.
Το PowerMax Pro περιλαμβάνει προαιρετική δυνατότητα υποσυστημάτων. Αυτή η δυνατότητα σας
επιτρέπει να δημιουργήσετε έως τρεις ανεξάρτητα-ελεγχόμενες περιοχές με διαφορετικούς κωδικούς
χρήστη για κάθε υποσύστημα.
Ένα υποσύστημα οπλίζεται και αφοπλίζεται ανεξάρτητα από την κατάσταση των άλλων υποσυστημάτων που έχουν οριστεί στο ολικό σύστημα.
Ο χειρισμός του PowerMax Pro γίνεται μέσω του πίνακα ελέγχου, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ώστε να συλλέγει δεδομένα από τους διάφορους αισθητήρες που έχουν στρατηγικά τοποθετηθεί στην περίμετρο και στο εσωτερικό του προστατευόμενου χώρου.
Όταν βρίσκεται σε κατάσταση αφόπλισης, το σύστημα σάς παρέχει μια σειρά από οπτικές και φωνητικές πληροφορίες και σημάνει συναγερμό σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σε περίπτωση που κάποια ζώνη 24 ωρών (ζώνη η οποία είναι ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου) έχει παραβιαστεί.
Όταν βρίσκεται σε κατάσταση όπλισης, το σύστημα σημάνει συναγερμό αν σε οποιαδήποτε από τις
οπλισμένες ζώνες ανιχνευθεί κάποια κίνηση ή παραβίαση.
Για τον έλεγχο του συστήματος θα χρειαστείτε ένα 4-ψήφιο κωδικό πρόσβασης (ο κωδικός 0000 δεν
επιτρέπεται), ενώ μπορείτε να επιτρέψετε τη χρήση σε άλλα 7 εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, παρέχοντας στο
καθένα από αυτά το δικό του κωδικό πρόσβασης.
Επιπλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε έως και 8 τηλεχειριστήρια πολλαπλών χρήσεων και κάρτες ελέγχου πρόσβασης που θα επιτρέψουν σε σας και στους υπόλοιπους χρήστες να ρυθμίζετε εύκολα τις βασικές λειτουργίες.
Οι κάρτες ελέγχου πρόσβασης δίνουν την δυνατότητα σε εξουσιοδοτημένα άτομα να εισέλθουν σε περιορισμένες περιοχές. Η επίδειξη έγκυρης κάρτας πρόσβασης ενόσω το σύστημα είναι οπλισμένο, προκαλεί τον αφοπλισμό του. Η επίδειξη έγκυρης κάρτας πρόσβασης ενόσω το σύστημα είναι οπλισμένο, προκαλεί ΓΕΝΙΚΗ ή ΜΕΡΙΚΗ αφόπλιση.
Αν ο χρήστης αλλάξει την κατάσταση του συστήματος από κατάσταση υψηλής ασφάλειας σε κατάσταση περιορισμένης ασφάλειας, π.χ. από ΓΕΝΙΚΗ ΟΠΛΙΣΗ σε ΑΦΟΠΛΙΣΗ ή από ΓΕΝΙΚΗ ΟΠΛΙΣΗ σε ΜΕΡΙΚΗ ΑΦΟΠΛΙΣΗ, θα του ζητηθεί να πληκτρολογήσει κωδικό χρήστη για να εξαιρέσει την δυνατότητα ΤΑΧΕΙΑΣ ΟΠΛΙΣΗΣ.
Το σύστημα αναγνωρίζει ένα ευρύ φάσμα συμβάντων, όπως συναγερμούς, απόπειρες παραβίασης των αισθητήρων και διάφορες κατηγορίες βλαβών. Τα συμβάντα αναφέρονται αυτομάτως στο ΚΛΣΣ (σε ψηφιακή μορφή) και σε ιδιωτικά τηλέφωνα (σε φωνητική μορφή ή σε μορφή SMS). Το πρόσωπο που δέχεται ένα τηλεφώνημα αυτού του είδους θα πρέπει να διερευνήσει το γεγονός και να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες
Το PowerMax Pro σάς προσφέρει μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών:
• 30 ζώνες: Κάθε προστατευόμενη ζώνη αναγνωρίζεται με βάση τον αριθμό της και την ονομασία της.
• 3 υποσυστήματα (προαιρετικά): Ένα από τα πλεονεκτήματα του PowerMax Pro είναι η δυνατότητα διαχωρισμού του συστήματος σε έως 3 υποσυστήματα. Κάθε υποσύστημα συμπεριφέρεται ως αυτόνομο σύστημα ασφαλείας.
Τα υποσυστήματα οπλίζονται και αφοπλίζονται είτε ανεξάρτητα το ένα από τα άλλα ή όλα μαζί με μια εντολή σας.
• Πολλαπλές μέθοδοι όπλισης: ΓΕΝΙΚΗ, ΜΕΡΙΚΗ,ΑΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΑΜΕΣΗ ΜΕΡΙΚΗ,ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.
• Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων (LCD): Πληροφορίες και οδηγίες σε απλή γλώσσα εμφανίζονται στην εμπρόσθια οθόνη με μεγάλα, ευανάγνωστα γράμματα.
• Ρολόι: Η παρούσα ώρα εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται επίσης για το αρχείο
συμβάντων παρέχοντας ημερομηνία και ώρα σε κάθε καταχωρημένο συμβάν. Επίσης, χρησιμοποιείται από τον προγραμματιστή λειτουργιών για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ηλεκτρικών συσκευών σε προεπιλεγμένη ώρα και ημερομηνία.
• Διάφοροι αποδέκτες των αναφορών: Τα συμβάντα αναφέρονται αυτόματα στο ΚΛΣΣ, σε ιδιωτικά τηλέφωνα της επιλογής σας, όπως επίσης και σε SMS, εάν έχει εγκατασταθεί μονάδα GSM.
• Επιλεκτική αναφορά: Ο τεχνικός εγκατάστασης μπορεί να καθορίσει τον τύπο των περιστατικών που αναφέρονται σε κάθε αποδέκτη.
• Λειτουργία «Ειδοποίησης»: Ένα μήνυμα «ειδοποίησης» αποστέλλεται αυτόματα σε επιλεγμένα τηλέφωνα όταν το σύστημα αφοπλίζεται από κάποιον εξουσιοδοτημένο χρήστη(για παράδειγμα, κάποιο από τα νεώτερα μέλη τηςοικογενείας).
• Φωνητικές προειδοποιήσεις και οδηγίες: Ανάλογα με την κατάσταση χρήσης, προ-ηχογραφημένα
φωνητικά μηνύματα ακούγονται από το ενσωματωμένο μεγάφωνο (εάν οι φωνητικές οδηγίες έχουν ενεργοποιηθεί).
• Ανταλλαγή μηνυμάτων: Προτού αποχωρήσετε από το χώρο, μπορείτε να ηχογραφήσετε ένα σύντομο φωνητικό μήνυμα προς κάποιον από τους χρήστες που θα φθάσουν στο χώρο αργότερα. Όταν επιστρέψετε, μπορείτε να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα που έχουν αφήσει κάποιοι άλλοι για σας.
• Πρόσβαση από απομακρυσμένη τηλεφωνική σύνδεση: Πρόσβαση στο PowerMax Pro από τηλέφωνο για Όπλιση/Αφόπλιση του συστήματος καθώς & για λήψη πληροφοριών σχετικά με την κατάστασή του.
Σημείωση: Αυτή η λειτουργία εκτελείται ανά υποσύστημα, ή ανά κωδικό χρήστη που έχει οριστεί για συγκεκριμένο υποσύστημα, όταν η δυνατότητα υποσυστημάτων έχει ενεργοποιηθεί.
• Τα πλήκτρα αρίθμησης χρησιμεύουν ως πλήκτρα λειτουργίας: Σε κατάσταση αφόπλισης,τα αριθμητικά πλήκτρα χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των διάφορων λειτουργιών του συστήματος. Ένα απλό εικονίδιο περιγράφει τη χρήση κάθε αριθμητικού πλήκτρου.
• Έλεγχος ηλεκτρικών συσκευών: Η λειτουργία φωτισμού και ηλεκτρικών συσκευών είναι δυνατή με την επιλογή της χρήσης μονάδων X-10. Τα καλώδια του ηλεκτρικού δικτύου του κτίσματος μεταφέρουν τα σήματα ελέγχου. Ο τεχνικός εγκατάστασης θα ορίσει τις κατάλληλες επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
• Έλεγχος PGM εξ αποστάσεως: Η λειτουργία μηχανισμών ανοίγματος και κλεισίματος θυρών, φωτισμού και άλλου εξοπλισμού είναι δυνατόν να ελέγχεται μέσω της ειδικής εξόδου PGM(προγραμματιζόμενη). Ο τεχνικός εγκατάστασης θα ορίσει τις κατάλληλες επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σημείωση: Οι έξοδοι X-10 και PGM λειτουργούν για ολόκληρο το σύστημα συναγερμού και όχι ανά υποσύστημα, όταν η  δυνατότητα υποσυστημάτων είναι ενεργοποιημένη.
• Ανάκτηση δεδομένων: Μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματος ή για βλάβες και να εξετάζετε αποθηκευμένα περιστατικά συναγερμών – οπτικά ή φωνητικά.
• Επίβλεψη υπερηλίκων και ατόμων με ειδικές ανάγκες: Το σύστημα μπορεί προγραμματιστεί ώστε να παρακολουθεί τη δραστηριότητα μέσα στον προστατευόμενο χώρο και να στέλνει ένα μήνυμα, αν το επιβλεπόμενο πρόσωπο παραμείνει αδρανές για ορισμένο χρονικό διάστημα (που ρυθμίζεται
από τον τεχνικό εγκατάστασης).
• Κλήσεις ανάγκης: Μικροσκοπικά τηλεχειριστήρια που έχουν δοθεί σε ορισμένα πρόσωπα χρησιμεύουν
για τη διενέργεια κλήσεων έκτακτης ανάγκης.
• Αφόπλιση υπό απειλή: Αν κάποιος χρήστης υποχρεωθεί να αφοπλίσει το σύστημα υπό την απειλή βίας, μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν ειδικό κωδικό που εμφανίζει το σύστημα αφοπλισμένο αλλά στην πραγματικότητα στέλνει ένα κρυφό μήνυμα στο ΚΛΣΣ .
• Επίβλεψη συστήματος: Όλοι οι ασύρματοι ανιχνευτές που βρίσκονται στον χώρο στέλνουν περιοδικά μηνύματα επίβλεψης. Αν κάποιο τέτοιο μήνυμα δεν καταγραφεί, τότε στην οθόνη του PowerMax Pro εμφανίζεται το μήνυμα βλάβης“αδράνεια”. Αν θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε από τον τεχνικό εγκατάστασης να απενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία.
• Έλεγχος μπαταρίας: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αδύναμες μπαταρίες. Στην οθόνη του PowerMax Pro εμφανίζεται έγκαιρα μια ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας κάθε φορά που η διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάποιας ασύρματης συσκευής πλησιάζει στο τέλος της.

Γενικά Χαρακτηριστικά POWER MAX PRO :
•28 ασύρματες ζώνες και 2 ενσύρματες
•8 κωδικοί χρήσης
•Ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και φωτιζόμενη οθόνη LCD
•Δέχεται πληκτρολόγια μονόδρομης - αμφίδρομης επικοινωνίας
•Δέχεται αμφίδρομα χειριστήρια
•Φωνητική καθοδήγηση
•Εγγραφή και ακρόαση φωνητικών μηνυμάτων στο κέντρο
•Ενσωματωμένος κωδικοποιητής & τηλεφωνητής
•Ενσωματωμένη σειρήνα και 2 έξοδοι για καλωδιακή σειρήνα
•Ενσωματωμένες υποδοχές για εύκολη σύνδεση προαιρετικών μονάδων επικοινωνίας (GSM, GPRS, IP) και της μονάδας PowerLink για απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση μέσω Internet
•Ενσωματωμένη κεραία για άριστη ποιότητα μετάδοσης - λήψης
•Δυνατότητα αυτοματισμών βάση προγραμματισμού, συμβάντων και χειροκίνητα
•Δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και 15 συσκευών Χ-10 για διαχείριση συσκευών
•Ενσωματωμένο τροφοδοτικό
•Ελληνικό μενού
•Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας κέντρου και περιφερειακών

Ευκολία χρήσης και εγκατάστασης
Παρά την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν τα ασύρματα κέντρα συναγερμού PowerMax PRO της VISONIC είναι ιδιαίτερα φιλικά στην χρήση -ακόμα και από τα νεώτερα μέλη μιας οικογένειας-και εξαιρετικά εύκολα στην εγκατάστασή τους.
Προσφέρουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής,χρησιμοποιούν σύγχρονη τεχνολογία αιχμής και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους πριν βγούν από το εργοστάσιο της VISONIC και διαθέτουν όλα τα διαπιστευτήρια και εγκρίσεις των αυστηρότερων προδιαγραφών και στάνταρντς του κόσμου.
Τα ασύρματα κέντρα συναγερμού PowerMax PROτης VISONIC μπορούν να συγκριθούν με κορυφαία ενσύρματα συστήματα ασφαλείας.

Οδηγίες POWER MAX PRO

1.Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
userfiles/file/PowerMaxPro_Partition_II_Greek_Installer_Guide_D302851.pdf

2.Οδηγίες Χρήσης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
 userfiles/file/PowerMaxPro_Partition_II_Greek_User_Guide_D302852.pdf

3.οδηγίες για προγραμματισμό μέσω Η/Υ userfiles/file/visonic_rem_access.pdf

ΕΓΓΥΗΣΗ POWER MAX PRO : ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Λιανική τιμή προϊόντος: 398,00 €
Είδικη τιμή στο internet: 258,70 € (set)
(Με Φ.Π.Α.)

Κατασκευαστής

Πληροφορίες Κατασκευαστή
 • Άλλα προϊόντα
 • Περισσότερα

 • Κριτικές
 • Δεν υπάρχουν κριτικές
 • Γράψτε μια κριτική για το προϊόν!


 • Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Κυριακή 04 Δεκέμβριος, 2011.
 • Θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος POWER MAX PRO Κιτ ασύρματου συναγερμού
 • Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
 •   ΑγοράΑγορά

  Θέλω να μάθω σχετικά με

  Κατασκευαστές
   
  SSL Certificates
  Copyright © 2017 Designed & Developed by ICOP