ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Πραγματική(Live) ένδειξη διαθεσιμότητας προϊόντων

Το e-anagnostou.gr είναι ''live site'' και έτσι βλέπετε ανά πάσα στιγμή την πραγματική διαθεσιμότητα της αποθήκης μας.
Σε κάθε προϊόν που βλέπετε,κάτω από την περιγραφή του, φαίνεται η  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ και η ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΕ ΦΠΑ) του κάθε είδους.

- Όταν στο προϊόν αναγράφεται με πράσινα γράμματα ''ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ'' τότε η αποθήκη μας έχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο είδος.
Η διαθεσιμότητα ανανεώνεται συνεχώς και αυτομάτως 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Εγγυόμαστε απόλυτα την ορθότητα της αναγραφόμενης διαθεσιμότητας πάνω από την τιμή του κάθε προϊόντος, ακόμα και τις αργίες ή τα Σαββατοκύριακα.

- Όταν στο προϊόν αναγράφεται με κόκκινα γράμματα ''ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ'' τότε η αποθήκη μας ΔΕΝ έχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο είδος και αναγράφεται με κόκκινα γράμματα η ημερομηνία εισαγωγής του.

Προσοχή η διαθεσιμότητα ισχύει την στιγμή που την βλέπετε ηλεκτρονικά στο www.e-anagnostou.gr και το προϊόν που επιλέγετε δεσμεύεται μόνον με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελία σας.
Σας ενημερώνουμε ότι ανά πάσα στιγμή του 24ώρου (ακόμα και Κυριακές και αργίες),μπορεί ένα προϊόν να μεταβληθεί από ''ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ'' σε ''ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ'' αναλόγως των παραγγελιών που εισέρχονται στο πλήρως αυτοματοποιημένο και μηχανογραφημένο σύστημα της αποθήκης μας.

Γενικά φροντίζουμε η αποθήκη μας να έχει μεγάλη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας για να καλύπτουμε επαρκώς την ζήτηση.
Φροντίζουμε στα περισσότερα προϊόντα μας, να ανανεώνεται η διαθεσιμότητά τους, πολύ πριν εξαντληθεί το υπάρχων stock της αποθήκης μας.
Στα προϊόντα που δημιουργείται ''έλλειψη διαθεσιμότητας'' η προσπάθειά μας είναι να καλύπτουμε το συντομότερο δυνατόν αυτές τις ελλείψεις.
Τα προϊόντα μας και οι αντιπροσωπείες- Brand Name που υποστηρίζουμε, βρίσκονται σε μόνιμη ανακύκλωση στην αποθήκη μας, για να μπορείτε να τα βρίσκετε πάντα σε εμάς.
Στο www.e-anagnostou.gr δεν υπάρχουν ποτέ ''προσωρινά'' ή ''ευκαιριακά'' προϊόντα. 

Για όποια απορία σχετικά με την διαθεσιμότητα καλέστε στο τηλ.κέντρο της εταιρίας μας 210-9014260 εσωτ.12